S
sevko61
Bilgi Girilmemiş
Ynt: 26 Mayıs Cumartesi - III. Cadde Buluşması
oulr bulentım ayarlarız
sıkıntı yok
oulr bulentım ayarlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Bu buluşma efsane cadde buluşmalarının üçüncüsüydü. Ve gerçekten cadde buluşmalarının her biri özellikle de ilki efsaneydi.b_koc link' Alıntı:Baska da olmaz herhalde
sevko61 link' Alıntı:oulr bulentım ayarlarızsıkıntı yok
Cadde buluşmaları, genel buluşmalardan her zaman için daha farklı olmuştur... Amaç araç sayısında değil alınan keyifte rekoru kırmaktır...b_koc link' Alıntı:Kendi bulusmamizin rekoruna kiramazmiyiz bi daha .... bence hafizalrdan silinmyck bir bulusma daha gerceklesebilir die dusunuorum helede sayimiz gunden gune arttikca gerisini siz dusunun artik...
UNS link' Alıntı:Cadde buluşmaları, genel buluşmalardan her zaman için daha farklı olmuştur... Amaç araç sayısında değil alınan keyifte rekoru kırmaktır...![]()
Kesinlikle haklısınız 045thumbsupb_koc link' Alıntı:Keyif yapmaktada almaktada ustumuze tanimiorum haksizmiyim...
Linea cıları da görmek ister misin abi...sevko61 link' Alıntı:evet bır tarıh belırleyelım o zamnaroccocularıda gormek ısterız general__p
tabı tabı onlarsız olmaz zten hala vıtes gecıslerını unutamadımUNS link' Alıntı:Linea cıları da görmek ister misin abi...![]()
;D 045thumbsupsevko61 link' Alıntı:tabı tabı onlarsız olmaz zten hala vıtes gecıslerını unutamadım![]()
![]()