25000 tl Tavsiye ediceğiniz otomatik vites araçlar...

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba suanda vatani hizmetimi yapmakta bulunmaktayım ve 2 ay sonra görevimi tamamlayıp sivildeki hayatıma geri dönücem döndüğümde aracım hazır olsun istiyorum ve buyüzden şimdiden başladım araştırmalara eger karar verirsem ve istediğim şartlarda araç olursa askerliğin bitmesini beklemeden tanıdıklarıma haber verip aldırıcam fakat araç konusunda net karar veremedım siz değerli arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-opel astra h 1.6 enjoy
2-opel corsa d 1.4 sport (tek kapı)
3-ww golf 2005-2006
4-honda civic vtec sport ep2 2005-2006
5-peugeot 207 2009 model f1 vıtes 1.4 90hp

benım suan aklımdakiler bunlar sizlerın yorumlarını beklıyorum ve tabi bunlar dısında varsa tavsiyelerinizi tesekkur ederım.

Herkese merhaba suanda vatani hizmetimi yapmakta bulunmaktayım ve 2 ay sonra görevimi tamamlayıp sivildeki hayatıma geri dönücem döndüğümde aracım hazır olsun istiyorum ve buyüzden şimdiden başladım araştırmalara eger karar verirsem ve istediğim şartlarda araç olursa askerliğin bitmesini beklemeden tanıdıklarıma haber verip aldırıcam fakat araç konusunda net karar veremedım siz değerli arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-opel astra h 1.6 enjoy
2-opel corsa d 1.4 sport (tek kapı)
3-ww golf 2005-2006
4-honda civic vtec sport ep2 2005-2006
5-peugeot 207 2009 model f1 vıtes 1.4 90hp

benım suan aklımdakiler bunlar sizlerın yorumlarını beklıyorum ve tabi bunlar dısında varsa tavsiyelerinizi tesekkur ederım.
vw veya honda...

boşver abi 25000 tl yi :D
Geçen sene konuşmuştuk hani c2 ;)

Honda...

honda..otomatikte diğerlerine pek bulaşma...

önceki aracımda easytronic ti corsa ve cok memnundum aslında yanı tek sebebı hondanın otomatık vıtes te ıyı olmasımı ? bende hondanın otomatıgının cok ıyı oldugunu duymustum.

hepsini kullandım..opel ve peugeot un otomatiğinin yanından bile geçmeyin bence:D ilk seçenek honda ama vw de ucuz ve temiz bulunursa alınabilir....

hepsini kullandım..opel ve peugeot un otomatiğinin yanından bile geçmeyin bence:D ilk seçenek honda ama vw de ucuz ve temiz bulunursa alınabilir....

peugeot un otomatıgının kotu oldugunu duymustum evet belkı dedım bu yenı f1 vıtes ıyıdır.opelden de dedıgım gıbı corsam easytronıctı memnun kalmıstım cok,ama honda hıc kullanmadım sadece duyumlar otomatık vıteste cok ıyı oldugu

otomatikse kesinlikle honda derim fransızlara hiç bulaşma pişman olursun opel vwnin otomatiği hakkında bir bilgim yok

Geri