Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Evet gelmediniz ve neler kaçırdınız, sabitlenmiş bir aracın 301 üzerine nasıl hunharca atak yaptığına tanıklık ettik kahka536DERSİMLİ link' Alıntı:Sinanım geçmiş olsun.
harunhoca link' Alıntı:Evet gelmediniz ve neler kaçırdınız, sabitlenmiş bir aracın 301 üzerine nasıl hunharca atak yaptığına tanıklık ettik kahka536
harunhoca link' Alıntı:Evet gelmediniz ve neler kaçırdınız, sabitlenmiş bir aracın 301 üzerine nasıl hunharca atak yaptığına tanıklık ettik kahka536
BÖLENT link' Alıntı:Iyikide sinan in arabasinin uzagina cekmisiz arabayi 011zaa
MeRt link' Alıntı:Bir ara benim araba Sinan abinin karşı sırasındaydı abi.
Allah korusun ama buluşmanın ertesi günü ''satılık, çıkma AFL far'' diye başlık açmış olabilirdim. 005hihih
MeRt link' Alıntı:Bir ara benim araba Sinan abinin karşı sırasındaydı abi.
Allah korusun ama buluşmanın ertesi günü ''satılık, çıkma AFL far'' diye başlık açmış olabilirdim. 005hihih
burakkarsli link' Alıntı:ahahahhahasenin araba biraz daha gerideydi hatta, dolayısıyla sadece AFL ile kurtaramayabilirdin Mertcim. Ondan sonra "satılık; çıkma AFL, Navimaster, difüzör, shark anten, spoiler,..." falan yazarken sıkılıp "Satılık, çıkma full+full Astra" yazardın
![]()