21 Dolara Xenon Kit ?

süper fiyatt kaçırma derimm...

eğer gümrükte kutu açılırsa ve olduğunu elemanlar görürse o 22 dolara Xenon Kit sana 222 dolara gelir iyibey.com(reklama girermi bilmiyorum) diye bir site var orda çok detaylı anlatılıyo bu konular çok tecrübeli insanlar var o siteyi bir kurcalayıp kesin bir karara varabilirsiniz bence tecrübeli arkadaşlarında fikirlerini alabilirsiniz orda

Ürünün fatura fiyatı 100 doların altında kaldığı sürece gümrüktekiler hiçbişey yapamaz. 100 doları aşsa dediğin gibi.

burak ya sevindirmiştin beni allah dedim her tarafı xenon yapıcam demiştim.

22 usd olsa güzel fiyat stoplara bile alınır :D ama işte kargosu vs si falan 100 ytl üstüne çıkıyorsa atraksiyona gerek yok bence :D

evet aynen zaten o fiyatlardada burada bulabiliriz

kaç 'k' düşünüyorsun 1000 k lık güzel gözüküyor

valla 8000 k düşünüyorum, ayrıca bi fiyat teklifi istedim adam anında cevap yılladı;
Dear ismmzm,
s.gif
[FONT='Courier New',Courier,monospace]
You are the winning buyer for the item below. Thank you for your business!

Item title: XENON HID CONVERSION KIT S10 Ranger F150 F250 F350
Web address: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.?ViewItem&item=320211824855
Item number: 320211824855
Buyer User ID: ismmzm
Seller User ID: hidwholesale88

Your total is:
$35.51 per item
$2.00 insurance (optional)
$0.00 Sales discounts (-) or charges (+)
$34.99 shipping/handling

-----
$70.50 = Total
[/FONT]

alışveriş tamamlanınca aşamaları ayrıntılarıyla anlatabilirseniz bu fiyata bende düşünmeye başladım yardımcı olur..

Peki birşey soracağım.

Kısalara uzun alınca mesela sislere de takmak istedik. kısalara takılan ballasttan sislere ampul takılamıyor mu ? Yani uzun için kısa için sisler için ayrı ayrı kitler almak mı gerekiyor ? O zaman kaputun altı komple ballast olmaz mı :)

Geri