21 Dolara Xenon Kit ?

burock2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ararken buldum, zeus marka xenon kit ebay'de 21 dolara satılıyor. 100 dolar altı ürünler için türkiyeye geldiğinde gümrükte vergi alınmıyor. dolayısıyla bu ürünü bu fiyata almak mümkün oluyor (+ kargo).

Bu xenon alınıp bir denenebilir mi ? yorumlara da baktım millet alıp takmış ?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HID-...66772QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotohosting

bedava ıyıymıs

22 usd de sen
birde nakliye belirtmiş ama oda amerika fiyatı vermiş.
fiyat süper eğer resimdekilerin aynısı ise süper hiç düşünmeden al derim
baktın iyi çıktı bende hemen ir tane alırım

tamam o usd fiyatı zaten. 48 usd amerika nakliyesine vermiş. türkiyeye daha pahalı olacağı aşikar. zaten adam sanırım ebaye az pay bırakmak için ürün fiyatını ucuz tutup kargocuyla anlaşıp kargo fiyatından pay alıyor gibime geldi. zaten kargo ücreti gümrük olayına dahil değil. yani 100 usd'yi aşmayan fiyat sadece ürünün fiyatı. o da 22 dolar. dolayısıyla bu kite 22 usd ürün fiyatı + türkiye kargosu neyse onla sahip olunabilir diye düşünüyorum. eğer 300 liralık çin malı xenon takacaklarsa niye bu alınmasın ki :)

sahibinden.com da sıfır 150ytl ye her türlü renk ısısına sahip sıfır xenon satılıyor..

22 usd artı tr nakliyeden bahsediyor erşan burak kardeşim
bence alınır

süper fiyat

satıcıya sordum nakliyesi 83 dolarmış :) yani adam parasını kargo şirketiyle yaptıgı anlaşma ile kazanıyor ebay'e pay vermemek için. 175 ytl ediyor o da :)

r.i.p.'in dediği gibi sahibinden.com'daki daha uygun :D

eğer gümrükte kutu açılırsa ve olduğunu elemanlar görürse o 22 dolara Xenon Kit sana 222 dolara gelir iyibey.com(reklama girermi bilmiyorum) diye bir site var orda çok detaylı anlatılıyo bu konular çok tecrübeli insanlar var o siteyi bir kurcalayıp kesin bir karara varabilirsiniz bence tecrübeli arkadaşlarında fikirlerini alabilirsiniz orda

heyecan yaptık ßoşuna :D bende sislere stoplara iç ışık heryere takarım diye düşündüm :D biraz daha abartıyım mı hatta karartıp gece lampası yap :D:D

Geri