21-22 Aralık 2013 İzmir Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İzmir Buluşması'nı hangi gün yapmak istersiniz?

• 21 Aralık 2013 Cumartesi

Oy: 4 44.4%
  • 22 Aralık 2013 Pazar

Oy: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9
Ynt: 21-22 Aralık 2013 İzmir Buluşması

GNSpower link' Alıntı:
Klibini bile çekeriz. ((:
abi filmini cek klip kısa sürer:)

Emrah64 link' Alıntı:
abi filmini cek klip kısa sürer:)

5 arabayla ancak kısa film yapılır. 15 araba gelsin belgeselini çekerim alimallah. ((:

Evet değerli dostlarım, Büyük hatta De Grande İzmir Buluşması için toplam 6 oy kullanıldı, gelirim diyen dostlarımızın sayısı da ben dahil 6 oldu. Üstüne 6 oy 3e 3 cumartesi ve pazar arasında paylaştırıldı iyi mi. Böyle İzmirli farkımızı ortaya koymuş olduk yine. Bir daha bu kadar büyük buluşma yapacak olduğumuzda hatırlatın adını 1. Geleneksel Uluslararası Golden Grand İzmir Buluşması koyayım, adı gelen sayısına yakışsın. ((:

Ahali, cumartesi uygunsa 3e 5e bakmayalım buluşalım diyorum, nedir son kararınız? ((:

Gelirim diyen dostlarım:

1.ttt35
2.Emrah64
3.hilmi35
4.Erhan42
5.Gökay.
6.Ben kendim

Bakın İstanbul'a taşınacağım, buluşalım valla görüşemeyeceğiz ha bu gidişle. (:

GNSpower link' Alıntı:
Evet değerli dostlarım, Büyük hatta De Grande İzmir Buluşması için toplam 6 oy kullanıldı, gelirim diyen dostlarımızın sayısı da ben dahil 6 oldu. Üstüne 6 oy 3e 3 cumartesi ve pazar arasında paylaştırıldı iyi mi. Böyle İzmirli farkımızı ortaya koymuş olduk yine. Bir daha bu kadar büyük buluşma yapacak olduğumuzda hatırlatın adını 1. Geleneksel Uluslararası Golden Grand İzmir Buluşması koyayım, adı gelen sayısına yakışsın. ((:

Ahali, cumartesi uygunsa 3e 5e bakmayalım buluşalım diyorum, nedir son kararınız? ((:

Gelirim diyen dostlarım:

1.ttt35
2.Emrah64
3.hilmi35
4.Erhan42
5.Gökay.
6.Ben kendim

Bakın İstanbul'a taşınacağım, buluşalım valla görüşemeyeceğiz ha bu gidişle. (:
abi nereye gidiyon ya daha işimiz var benim işi halletmeden imknı yok bırakmam :)

Emrah64 link' Alıntı:
abi nereye gidiyon ya daha işimiz var benim işi halletmeden imknı yok bırakmam :)

Senin iş 5 arabayı bir araya getirmenin yanında ne ki. ((:

İlla ki halledeceğiz onu. (:

Tolga KARACA link' Alıntı:
Vayy be Ulaş ım.. Bebeklerin masrafı çook bakımı zoor vs vs .. Ama kokusunu derin bir nefesle içine bir kez çektin mi tüm ekranı sıfırlanıyor zihnindeki hesap makinasının  greatt
zaten o kokuları ve insana huzur veren sıcaklıkları olmasa insan kafayı kırar :)

Doğan'cım bana uygun. Ben gelirim Cumartesi de olur pazar da olur. Yer ve zaman bildir yeter.:)) Ayrıca İzmir'i ve bizleri bırakıp nereye gidiyorsun? Bırakmaz seni Karşıyaka...

Son gelişme nedir yarın yada pazar toplanıyormuyuz?

Dostlarım yarin saat 10-11 kaçta isterseniz nereye gelirseniz orqda buluşuyoruz. ((:

10-11 değilde öğleden sonra olursa iyi olur. Buluşma içinde otapark sorunu olmaması için büyük alışveriş merkezlerini seçebiliriz. Kipa Carrefour yada forum Bornova gibi. Diğer arkadaşlar ne tarafta oturuyor bilmediğim için bunları önerebilirim. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor?

Geri