206 1.4 hdi hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var

Palio bakındım ama onlarında 2006 ve üzeri kafama yatıyor ama fiyatları onlarında uçuk

imla hataları için affola mobil gönderi

bir defa kullandim, amortisorler opelden sertti, cok fazla takirti tikirti vardi icerde. Benim kullandigim Roland Garros serisiydi cam tavan filan guzel arabaydi ama tikirti sesleri cok fazlaydi ve cukurlarda pat kut sesler geliyordu sevmemistim

pat küt seslerin hepsi torsiyon bozukluğu. torsiyonu sağlam 206'dan bu sesleri duyamıyorsunuz :)

abi üstü altı kalmadı :D sabahtır sahibinden.com'dan 2004 1.6xs için mesajlaşıp duruyoruz. çocukla hafta sonu buluşup bakacağım...

İyi bakalım hayırlısı olsun gönlüne göre bulursun inş.

Palio bakındım ama onlarında 2006 ve üzeri kafama yatıyor ama fiyatları onlarında uçuk

Yaklaşık 6 ay palio go serisi kullandım 2004 model1.2 80 hp olandan. yakıt olarak cok süper, şehir içi için cok ideal arac ama 50 km uzakdaki yola gidip geldiğimde 3-4 kişi beni araya almışta dövmüşler gibi oluyordum. :)

Tüm arkadaşlara teşekkürler. Dün itibariyle aracı aldım.
Şimdilik izlenimlerim iyi.

pat küt seslerin hepsi torsiyon bozukluğu. torsiyonu sağlam 206'dan bu sesleri duyamıyorsunuz :)
Önemli olmayan 2-3 problemim var. Sen kullandığın için bilirsin. Airbag lambası yanıyor sebebi belli değil uzun süredir varmış.
Kalorifer kademe ayarı 1-2-3 te çalışmıyor 4 te sıkıntı yok.
Yakıt göstergesi full olsa bile çeyrek depo eksik gösteriyor aldığından bu yana aynıymış sebebi belli değil.

Tüm arkadaşlara teşekkürler. Dün itibariyle aracı aldım.
Şimdilik izlenimlerim iyi.

Hayırlı olsun kardeşim kısa zaman da resimlerini eklersin bizde bu yavruyu görürüz ;)

Hayırlı olsun kardeşim kısa zaman da resimlerini eklersin bizde bu yavruyu görürüz ;)
Sağol abi Allah razı olsun. İnşallah abi haftasonu temizliğini filan yapiyimde.

Geri