Şahsi kullanımda 300000 kmyi gören 1.6hdi motor biliyorum ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala vuruyorum2010 yılından bu yana pejo kullanırım.2006 model 206 hdı xdesing 2010 yılında aldım(pert kaydı vardı bu arada arabanın) 2013 yılında sattım.3 yıl bindim. İlk aldıgım hafta torsiyonu komple yeniledim ses geliyordu. ozamanda ayklaşık 400 tl gibi bir ücret ödemiştim. 3 yılda yaklaşık 40-45 bin km yol yaptım. 3 defa rutin bakımlarını yaptırdım(yağ filitreler vs).yakıtı sınıfının en az yakanlarındandır. Yolda gidişi cok güzel şuanda kullandığım corsadan daha iyi diyebilirim. arabayı satarken km sorgulattıgımda kmninde 202binden düşürüldüğünü öğrendim. ben bu arabayla en ufak sorun yaşamadım. sonrasında 307 ,207 ile devam ettim hatta 207 halen şuanda duruyor. tavsiye edebileceğim bir araçtır. hele önceki sahibi titizlikle kullanmışsa o arac tadından yenmez. Örnek fatih arkadaşımız pejo formundan tanırım arkadaşı ilk aldıgından yerden yere vururdu 206yı, ama tadını aldıkdan sonra fikri değişmiş![]()
hala vuruyorumama övdüğüm yerleride var. 99 model araba demeye bin şahit lazımdı benim araba için.
her yeri sensör olurmu bi arabanın. yağmur sensörü bile vardı benim arabamda![]()
2 airbag abs klima yağmur sensörü. 2011 corsa essentia'da bile daha az donanım var
307 arıyorum bende . onuda yerden yere vururum ama baktırıyor kendisine. zaten pug arabasının en can alıcı noktası tipi. yüzü hiç eskimiyor.
106 gti 'lar mesela halen piyasada patlak çatlak deli gibi alıcısı var.