205 000

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uncion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uncion

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar bende 1997 model corsa gsi var su an 205 000 i gordu daha ne kadar gider bur araç ?:D

Allah alim derim...kimse bilemez..

Gaybı yalnız Allah bilir. Fakat kulun da feraseti vardır.Latife bir yana. yağ yakma falan başladıysa, motorun vefat etmesi yakındır derim. :)

yok hiç yağ yakmıyor 4, 5 bin km'de filan hafif eksiltiyor o kadar

O zaman güzel kullanmaya devam edebilirsiniz. Şunu belirteyim bir bor katkısı(motor silk) ekleyin aracınıza, şiddetle tavsiye ediyorum.

bak saka bir yana kardesim onu en iyi sen tahmin ederisn..yag yakmasi calisisi, cekisi,su eksiltmesi motor sesi...eger iyi ise saglam kullanirsin...biz burdan araci görmüyor yalniz km. biliyoruz benim arkadasin calibrasi vardi mesela 130000km civari motora su girdi araci tanidigimdan dedim contayi degistirelim ama sen yardim edeceksin ögreneceksin...güldü beraber yaptik yeni conta pompa triger ve bilyeleri ve yeni vidalar... 350000km satti ve saat gibi calisyordu...yani burda kendimi övmüyorum yalnis anlasma olmasin onun aracini taniyordum..motorun iyi oldugunu yag yakmadigini motorda tik olmadigini vs... simdi dedigim gibi bunun en iyi kararini verecek olan sensin..insallah 400000km de yapar..masallah diyelim... :)

motor silk nasıl koyuluyor bir depo benzin alıp mı koymak gerekiyor??

Hiç su eksiltmiyor, çekişide iyi geçen gun golf 1.6 fsı ile kalktım kırmızı ışıkta yetişemedi :)
Maaşallah

Teşekkürler arkadaslar yorumlar için.
Çok saolun

peki motor yapma dedikleri olayı gerçekleştirsek aracı ne kadar daha kullanabiliriz?

motoru yaptırsak 100 bin daha binebilir miyiz?

ustam bakımı yapılırsa bu motorlar 400 bini görür demişti astra ya...

Geri