• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

2014 Model Opel araç satın alan yok mu aramızda

harunhoca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
[size=10pt]Aramızda 2014 model sıfır opel araç satın alan arkadaşların ilk duygu ve izlenimlerini merak ettim. Paylaşmak isterlerse buradan yazabilirler.[/size]

Ynt: 2014 Model Opel araç satın alan yok mu aramızda

Fiyatlar çok sağlam yükselişteydi henüz alan pek yok sanırım :) Belki saçma bir şey olacak ama megane fiyatları şu an uygun millet renault megan a gidiyor gibi yetkili satıcıları çok dolu ama bir Astra değil :)

http://www.renault.com.tr/araba/binek/megane-hb/fiyat

Megane tamam fena araç değil ama astra gibi bir tarz aracı asla değil.  general_non_non

Megane ya makyajlandı ya da kasa değiştirdi. Fiyatlar ondan uygundur.

Berbat far tasarımı değiştiyse eğer alınabilir ama bir astra olamaz :)

Reno eşşek arabası yapsa bu millet yine alır  023hm  ::)

niko22 link' Alıntı:
Reno eşşek arabası yapsa bu millet yine alır  023hm  ::)
+1

Geçen hafta istediğim aracı özel sipariş kapsamında bir bayi ile anlaştım ve kapora verdim ama satış danışmadı arkadaş enaz 2 ay bekleyeceğimi söyledi. Daha 1 haftageçmedi 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum tabi ::)

Cihangir_87 link' Alıntı:
Geçen hafta istediğim aracı özel sipariş kapsamında bir bayi ile anlaştım ve kapora verdim ama satış danışmadı arkadaş enaz 2 ay bekleyeceğimi söyledi. Daha 1 haftageçmedi 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum tabi ::)
1 ay da ben beklemiştim ama inanın forum sitesine bakarak geçmiyor bu kesin :) bu siteye baktıkça zaman geçiremez olmuştum eylül-ekim arasını :)

Sipariş olarak ne verdiniz ne geliyor tam olarak?

Geri