2013 corsa stop lambalari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurordu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurordu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 20gun once sifir corsa 1.3cdti aldim arabayi ilkkez 3 gun once yikadim ve stoplari bagaj taraf kavislerinin icinde kalan kisminda damla damla su biriktigini gordum hemen servisi aradim getir dediler giderken hortumla su tuttum durum yine ayni. Dedilerki orada farlarin hava kanali var normal bu arada davranis sekilleri hic hosuma gitmedi. Gercekten bu farlarin kenar kisimlari su tahliyesi icin midir yarin imkanim olursa foto eklemeye calisacagim ilginize tesekkurler

Yetkili servislerin hemen hemen hepsi böyle sırf bu yüzden OPEL'den soğudum diyeceğim ama al birini vur diğerine türkiyedeki tüm markaların yetkili servislerinde ne üç kağıtlar dönüyor sizin haberiniz yok , anlatırdımda şimdi bazı müdür abilerimiz tembihledi aman aramızda kalsın diye ;) her neyse konuya dönecek olursak

Normal bir durum değildir damla damla su kalması , ben tazyikli su tutuyorum arabayı yıkarken bırak hortumuda , bende böyle birşey oluşmuyor

+ Aracınız garantili ve servis aracınızda fabrika kaynaklı bir sorun varsa eğer bunu s... s... düzeltmek durumunda

saygılar

gayet normal.aracı aldıgımızda eve gittim şöyle bi inip bakayım dedim karşıdan..stoplarım ve farlarımın içi damla damla şeklinde buhar yapmıştı..hala da yapıyorlar..bazen bakıyorum baska opellere genelde bu şekilde.

servise götürdügümde size söylenenin aynısını söylediler.

bu arada yeni alındıgı için ilk yıkamalarda benimde böyleydi.sonrasında azaldı.hala sol stop yapıyor bazen.bu nedenle normal dedim.

Son düzenleme:
Benim sağ stopta benzer şey oluyor geçiyor oluyor geçiyor takmıyorum...iç tarafta bagaja doğru olan kavisli yer yapıyor buhar

Cevaplar icin cok tesekkurler yarin bi fotograf eklemeye calisacagim. Diger servisleri bilmem ama balikesir edremitte hersey arabayi satana kadarmis daha rabayi o servise goturmem izmirle konustum telefonda her sekilde yardimci oluruz dediler en azindan:)

Servise gidin:
Opel Türkiye ile görüştüm, farların fotoğrafını çekip, onay için dosyasını açın diyin, paşa paşa yapacaklar. %99 onay gelir ve değişir.

bu ikinci corsam ikisinde de böyle bir şey yaşamadım.
eğer içeriye nem veya su alıyorsa değiştirmek zorundalar. aynen Emrenin dediğini yapın bastırın değiştirmek zorundalar.
daha önce de bir kaç arkadaşın ön farları için önce normal dediler, arkadaşlar bastırınca değiştirdiler. yanlış hatırlamıyorsam birisinin farını ikinci defa değiştirdiler.

Stop ve farlar içeri su almıyor ve buğu yapmıyorsa sorun yoktur. Benimkinde de aynı. Kenarlarda ince kanallar var ve burdaki su damlaları dışardan belli oluyor ve sanki far, stop su almış gibi duruyor. Biz buna ürünün yapısı diyelim. Bezi kıvırıp incelterek oralara sokuşturun ve o damlaları alın okadar.

Değiştirseler nolcakki yine aynı sorunu yapıcak soguk havalarda..bi tanıdıgımın stoplarını değiştirdiler.yine aynı sorun oldu..olucak tabi sanki farklı bi ürün mü takıyorlar.aynı şey..benim aracımdada 2 ön far 2 stoptada aynı sorun var. hepsinde olması tesadüfmü? yada nette bu kadar şikayet olması..son derece olağan bi durum.bi nevi opelin ayıbı.

Tskkrler

Son düzenleme:
Geri