Arkadaşlar bugün gündemin kasvetli ve sinir bozucu havasından uzaklaşıp dışarı çıkalım dedik eşimle, biraz dolaştıktan sonra Afyon'a yeni açılan Yetkili Servis Opel Akhanlar'a gittik. Bagaj yetersizliği ve model yükseltme amacı ile araç baktığımızı söyledik sağ olsunlar ilgilendiler baya. Tüm araçları inceledik diyebilirim... Opel Mokka ve Opel Adam dahil...
En son en beğendiğimiz model olan Yeni Astra Sedan'ı test sürüşü yapmamız konusunda baya ısrar etmeleri sonucu deneme fırsatı bulduk...
Denediğimiz araç Cosmo donanımlı idi... 17" jant, Navi, Sunroof vs. her şey vardı...
Araç oldukça konforluydu. Ses yalıtımı başarılıydı. Bridgestone sert lastik diye bilinir Motorun çalıştığını duymak için çaba sarfetmeniz gerekiyor o derece
Araçla çevre yolunda 120 yi çok rahat gördüm ve farketmedim bile, 90 la falan gidiyorum sandım... Daha da bassan gidecek şekildeydi, 1400 kg araç yok 1.3 müş çekmezmiş muhabbetleri kesinlikle geçerli değil... Klimayı da açıp denedim çekiş fark etmedi iyiydi... Bagajı 460 Lt olmasına rağmen bana yeterli gibi gözüktü...
Fiyata gelelim... Ben bu kadar beklemiyordum...
60.500 TL...
Planlarımı baya bir ertelememe sebep olacak bu fiyat...
En son en beğendiğimiz model olan Yeni Astra Sedan'ı test sürüşü yapmamız konusunda baya ısrar etmeleri sonucu deneme fırsatı bulduk...
Denediğimiz araç Cosmo donanımlı idi... 17" jant, Navi, Sunroof vs. her şey vardı...
Araç oldukça konforluydu. Ses yalıtımı başarılıydı. Bridgestone sert lastik diye bilinir Motorun çalıştığını duymak için çaba sarfetmeniz gerekiyor o derece

Fiyata gelelim... Ben bu kadar beklemiyordum...
60.500 TL...

Planlarımı baya bir ertelememe sebep olacak bu fiyat...