2012 yılında otomobil alacaklar dikkat

athlon2800

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Şub 2009
Mesajlar
386
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
64
Siteyi ziyaret et
Bütün arabaların satış rakamları eksiye düşmüş. Anlamadığım; bu kişiler hangi markaya yönelmiş :D Tahteravalli hesabı, biri düşerse diğeri yükselmesi gerekmez mi ? :D

Bu teze uyan var tabiki Dacia ve Chevrolet, fiyat-eder ölçüsü en ekonomik markalar olduğu için bu markalar biraz yükselişte.

Ancak sevgili dostlarım konuyu açmamın sebebi şuydu; otomobil firmaları sert düşüşler yaşayacaklar ama tüketici sabırlı olursa.

Ocak ayından beri kaç kişiye araba aldırmadım bilmiyorum ama hepsi iyiki almamışım demeye başladılar.
Bilinçli tüketici olalım lütfen şuanda B sınıfı araçlar 30bin bandından inmiyor, C sınıfı araçlar 40bin bandında direnişte resmen milleti yolmaya çalışıyorlar. Malesef firmalar kaz alacağı adamın derisini yüzmeye çalışıyor. Araba lazımsa taxi tutun hiçbirşey olmaz, hatta daha ekonomik. Ben sattım iki çocuğum var servise verdim, bende otobüsle gidip geliyorum. İlk başta çok korkmuştum arabasız nasıl yaşarım falan, ama hiçde zor değil hatta daha zevkli ve sağlıklı.
Lütfen otomobil almayı düşünenleri uyarın Aralık ayına kadar sabretsinler.
 

OnUr_SofiA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Eki 2007
Mesajlar
294
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Dacia'nın Türkiye'de prim yapmasının sebeplerinden biride ticari araçların neredeyse hepsinin Tofaş'tan Dacia'ya geçmeleri. Hem ucuz hemde her parçası Renault'un olduğu için kolayca bulunuyor. Bursa adına konuşursam ne kadar taksi, dolmuş varsa neredeyse hepsi Dacia..
 

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Nis 2010
Mesajlar
1,783
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Siteyi ziyaret et
valla sanırım bu full+full+full+ 2 nci el çıldırmış piyasasından sonra gene sıfır araba alacağım. full kelimesinden nefret geldi. ikinci el araba göresim gelmiyor artık......
 
Üst