2012 yılında 0 km toros !!!

tx veya ts... araç harikulade... bu şekilde saklanmış olması büyük başarı...

Bunların klimalıları bile vardı zamanında:)

Benim arkadaşımda klimalı+orjinal renkli camlı+metalik açık yeşil renkli bir GTS vardı, öyle bir araç bulsam :sulanma:

Hayret kapı ve tampon (arka tamponun bıyık kısmında olan) koruyucuları bile üzerinde :D

Bundan 5 ay önce bende bu aracı aldım ne kadar aradığımı selim abi bilir sağolsun çok koşturdu oda babama aldım yaşlı bi armatörden aldım 2000 model 2887 km idi aldığımda

[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

Ekli dosyalar

• toros1.webp
    toros1.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 27
  • toros2.webp
    toros2.webp
    73.2 KB · Görüntüleme: 29
  • toros3.webp
    toros3.webp
    51.1 KB · Görüntüleme: 26
  • toros4.webp
    toros4.webp
    76.4 KB · Görüntüleme: 26
10 binlik fiyat çok ama çok iyi bir fiyat inanın imkanım olsa hemen alırdım tam antika olmaya aday bir araç..

araçta garip olan o yılda ts üretilmiş ?? olması. o yıllarda tx ve gts üretiiyorlardı ki biz gts vardı klimalı ön camlar otomatik ve deri koltuklu idi. sıfır değil toplanmış bile olsa bence fiyat makul ve araba çok diri duruyor.

savaş abi sende kapalı garaj vardı sanırım :D alsakmı acaba araç çok güzelmiş
Kapalı garaj arkadaşımın, kendisi başka şehire taşınınca sağolsun anahtarını bana verdi.

Valla imkanım olsa birer tane Anadol 1200 + STC 16 (spor Anadol) + SW + Böcek, Murat 124 ve Renault 12 alıp saklamak hayalim vardı ama artık imkansız, malüm son zamanlarda cep delik cepken delik misali yaşıyoruz :).

bizim vectra a larda klasik olur mu acaba?

Geri