2012 yılında 0 km toros !!!

marmarali83

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu aracın hep döküntülerini görmüştüm. eski arabaları gördükçe bunların ilk alındıkları zamanki halleri nasıldı diye hep aklımdan geçerdi. orjinali gibi toplanmış birçok klasik araç gördük ama yenilenen yada fabrikadana çıktığı gibi korunan pek toros görmemişsinizdir heralde. çocukluğumuzda illaki gördük ama şu yaşımda ilk defa bu kadar güzel bir toros görüyorum. maşallah. (bu arada araç toplama değilmiş,showroom için özel saklanmış) buyrun :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...or-fabrikasyon-boyasi-uzerinde-99033376/detay

insan böyle bir araç alıpta 15 bin bakımına servise gitse ne olur acaba :)

Bunların hurdasına istiyorlar 4-5 binlira parayı.O paraların yanında bu fiyat böyle bir araca az bence.

harika bir araç ancak Toros değil.

Araç toros değil aslında ne olduğu belli de değil :)
Direksiyonun ordaki teneke(şimdiki araçlarda konsol dediğimiz yer) siyah renk bu torosa ait bir özellik
tamponlar tx
arka kısım ts

bu araç toros değilde şahin olaydı 20.000 isterdi heralde...

Araç toros değil aslında ne olduğu belli de değil :)
Direksiyonun ordaki teneke(şimdiki araçlarda konsol dediğimiz yer) siyah renk bu torosa ait bir özellik
tamponlar tx
arka kısım ts

Hocam o zaman toplama bu araç :) Ben anlamam Reno'dan :)

Maşallah araba çok güzelde keşke rengide güzel bişey olsaydı. Birde TX-TS olayı kafa karıştırıcı :)

Toros Modeli 1989 yılında üretime başladı, 1988 yılında son üretilen R12 modellerin ismi TX idi.Sanıyorum TS daha eski versiyonların ismi.

Geri