Ynt: camların dışardan kapanma(ma)sı
2011
2011
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astraowner link' Alıntı:
başlığa 2012 spot paket falan gibi değiştirme imkan var mı acaba daha etkili olabilir belkiBiG_BOSS ® link' Alıntı:yakınlarınızda bir bayi varsa denemeniz ve sonrasında forumda bizide bilgilendirmeniz mümkün mü? 2012 sport sahibi arkadaş var mı bilmiyorum ama varsada bu mesajı kim bilir ne zaman görecektir
BiG_BOSS ® link' Alıntı:denemek derken, yani sport modeli inceliyormuş gibi yapıp anahtarı denemek anlamında, test sürüşüne çıkmayın sırf onun içinaraç eskimesin boş yere
![]()
beklıyoruzavicenna link' Alıntı:şimdi sırf merakımdan aynı gün içinde 3. kez gidip deniyorum...umarım ben yanlış yapmıışımdır
beklenen cevap geldi ya bir hata var yada yanlış denenmişDoğuş link' Alıntı:Böyle bir özelliğin sonradan kaldırılması veya opsiyonel olarak sunulması garip ve mantıksız olurdu. Aracım 2012 sport ve Sunroof dahil basılı tuttuğunuzda bütün camları kapatıyor ve kapattıktan sonra tüm camların kapandığını belirtmek adına sinyallerinizi tekrar yakıyor.