2012 Honda Civic

usta sen hıc mı gaza basmıyorsun :=)

evet cıddı sekılde soyluyorum gaza basmıyorum sadece oksuyorum ;) 5. vitese geldıgımde zaten 70-80 arası bı surate erısıyorum :)
yuksek vıtes dusuk devir her zaman ıse yaramıstır ;)

hondalar gerçekten güzel ama benim düşüncem hep şu olmuştur almandaki o güveni vermiyor bana japon...

kasa ince eski bir özellik ama yol tutuşu bana iyi geldi şehir dışını bilmiyorum tabi

evet cıddı sekılde soyluyorum gaza basmıyorum sadece oksuyorum ;) 5. vitese geldıgımde zaten 70-80 arası bı surate erısıyorum :)
yuksek vıtes dusuk devir her zaman ıse yaramıstır ;)

hocam kuruş bazında değilde litre bazında hesap yaptım sonuçta ikisinin fiyatı arasında fark var bende düşük devir yüksek vites giderim gereksiz yere çalıştırmam cam açmam fabrika verilerinden 0.2 daha aşağıya düştüm daha aşağıyada inmiyor malesef birde 44 kuruş diye hesaplamışsınız ama biz onu şehir içinde yaptık şehirler arası değil

şuan 2010 cıvıc 1,6 ve 97 2,0 cd vectra var .honda şehir içi 38 kuruş uzun yolda 19 kuruş yakıyor.vectra şehiriçi 34 kuruş uzun yolda 17 kuruş yaktı en son.yüklenmeyince büyük motor daha az yakıyor nedenini de çok bariz görüyorum hondanın 4 bin devirde topladığı yerde vectra 2500 devirde topluyor.her zaman büyük hacim diyorum ilk defa 2,0 a binmeme rağmen.kararım o büyük motor düşüncem bunu yaşayarak değişti.
2.0 motoru bende isterim fakat 1.6 için 768 lira iken 2.0a 2129 lira beni baya bir zorlar

ya oyle fazla dızel kullanmıslıgım yoktur tek deneyımım dayımın starexinde gazı köklemeden gitmedigiydi ve km de 75 kurus yaktıgıydı :) Fakat benzınlı farklı ya araba dokununca yetiyor zaten gaza pek basmak gerekmıyor bu yuzden gaz pedalını kontrollu kullanıyorum ve fabrıka verılerınınde oldukça altına ınıyorum :)

1.2 almamın tek sebebıdır zaten 480 tl :)
Astra classic 3 1.6 dan 768tl yuzunden vazgeçtım :D

ya oyle fazla dızel kullanmıslıgım yoktur tek deneyımım dayımın starexinde gazı köklemeden gitmedigiydi ve km de 75 kurus yaktıgıydı :) Fakat benzınlı farklı ya araba dokununca yetiyor zaten gaza pek basmak gerekmıyor bu yuzden gaz pedalını kontrollu kullanıyorum ve fabrıka verılerınınde oldukça altına ınıyorum :)
o starexler yakmasıyla ünlüdür bizimkiler köklemesende gidiyor 1.2 2009 benim bir arkadaşımda vardı oda siyahtı şehir içi kmde 30 kuruşun altına inememişti kendisi macırdır(1 kuruş para üstünü kasiyerden steyen adam:D) bir ara yakacam bu arabayı diyordu:D

o starexler yakmasıyla ünlüdür bizimkiler köklemesende gidiyor 1.2 2009 benim bir arkadaşımda vardı oda siyahtı şehir içi kmde 30 kuruşun altına inememişti kendisi macırdır(1 kuruş para üstünü kasiyerden steyen adam:D) bir ara yakacam bu arabayı diyordu:D

Bende macırım :D ahah :D

merketlere uyuz oluyorum zaten mesela 10.32TL tutuyor adam senden 10.35TL ıstıyor var ya sırf bu yuzden nakit tasımayıp kart çektırıyorum :D

Starexlerinde yakıt hesaplaması cok kolay :D kaç km yol 500 km mi o zaman 500 tl yakacak bitti :D

HONDA sorunlu arabadır! nokta :kop:

Geri