Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada araç beyaz mı ? fildişi beyazı mı ? dayımdada aynısı var gündüz farlarını bende turuncu yapayım çok güzel durmuş
225 tabanda sürtme yapabilir 215 kullanmanız daha yararlı olur....
225-45-17 olmaz.Ben düz mantık düşünüyorum.Jant hayvanımsı olmalı,dikkat çekmeli.Ebat kesinlikle 17 zaten karar vermişsiniz. Fakat taban konusunda 225 yapmaya hacet yok.205 40 17 / 205 45 17 Yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca çok fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorsanız,sahibinden.com'daki 2. el ilanları takip edin.Sıfır gibi takımlar düşüyor 600 900 TL arası. Kolay Gelsin...
araç beyaz..bi arkadaşım yapmıştı 225 taban ve sürtme ya da sıkıntı olmadı..yanağı inceltince tabanı genişletebiliosun diye bişi söylemişti bi lastikçide..bu jantları koymak istiyorum resmi ekliyorum..gündüz farları osram çift duy turuncu fakat sakın gündüz farında kullanma 2 güne ampulün boyaları atar..parklarda kullan derim
eibach 3.5 luk benzinli yayı taktım baya iii düştü ama ben önün daha çok basmasını beklerken sanki arka daha fazla düştü :s konforda ufak bi değişiklik bile yok bide mercekli far bulabilsem
eibach 3.5 luk benzinli yayı taktım baya iii düştü ama ben önün daha çok basmasını beklerken sanki arka daha fazla düştü :s konforda ufak bi değişiklik bile yok bide mercekli far bulabilsem