2011 model 1.3 cdti astra araç almayı düşünüyorum

kayacakabo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba , Şu an astra 2004 enjoy model aracım var aracımın modelini yükseltmek istiyorum yeni kasanın maliyeti birde fazla geldi.bir önceki kasa olanı tercih etmek istiyorum.Şu anki aracımda LPG var gazla uğraşmakdan sıkıldım,ayarı bakımı vs.Yeni aacımı Dizel otomatik düşünüyorum 20.000 - 30.000 KM.de 2.el. bütcem 35.000 - 40.000 arası çok araştırma yaptım yine opelden vazgeçemedim.Eşim için otomatik düşübnüyorum ve aracın FUL olmasını istiyorum.Kafama takılan bazı soru işaretleri var yardımlarınızı rica ediyorum.

*Otomatik vitesde sıkıntı yaşarmıyım,problem yaratırmı ?

*otomatik vitesle şehir içi ve şehir dışı 1 depo ile kaç km yol yapabilirim.

*hangi modeli donanımlı

Teşekkürler.

Son düzenleme:
essentia ve konfor olmak üzere iki paket var. Konfor paket full olanı. 52 litre ile şehirler arası zorlarsan 1200 hayal değil. Şehir içi 800 diyenler var bana göre biraz zor ama imkansız demiyorum. Ben 2011 14000 km de 39800 e aldım. Otomatik şanzımanı beni hiç üzmedi şuana kadar hatta harika diyebilirim. Şehir içi 1. Vites biraz sarsıntılı. Alt devirler de zayıf ama 3. Vites ve sonrası felaket bu motor bu gücü neresinden çıkarıyor diye şaşırmamak elde değil. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Alacağın aracı mutlaka yetkili servise göster. Forumu takip edersen daha detaylı bilgi elde edebilirsin. Donanım ve ekonomi bir arada ve toyota ve honda gibi emsallerinden en az 10 bin daha ucuz donanımına göre.:)

ben tavsiye etmem en zevksiz arabamdı sıfır olarak 2010 konfor paket almıştım yılbaşında 40binde 2 parça boya 1 parça değişimli 33e sattım arkama bile bakmadım

araba kalkmaz kalksa gitmez gitse 5,8ltnin altına düşmez hemde manueldi

sonra gidip corsa cye bindim hem 70hp 1.3 corsaların aracıymış arkadaş resmen çile çekmişim

tek tavsiyem gidip 1.7cdti alın illa dizel derseniz

Son düzenleme:
Bir depo ile 1200 km yaacaksan hızını 70 e sabitlemen lazım. Bende bu araçtan var s. Arası 800 km anca görüyorum.

korhan bey 70 le gidersen anca o km yi görürsün. Motorun istediği devir ve yaklaşık 90_100 km hız ile eskişehir denizli arası 410 km 19 litre yaktı ortalama 4.4 litre hesaplarsan 1180 km ediyor . Senin dediğin gibi olsa kamyonlar tasarruf rekortmeni olurdu herhal. Şaka bir tarafa tamamen ne yakacağını merak ettiğim için ekonomi sürüşü yaptım yoksa sürekli 1200 km zor

Merakdan bı kamyoncuya sordum doluyken kmde 4 lira yakıyormuş. 😃

Merakdan bı kamyoncuya sordum doluyken kmde 4 lira yakıyormuş. 

Dostum süpersin valla üşenmemiş sormuşsun:tesk: anlatmak istediğim yavaş gitmek çözüm değil uygun devir aralığı. Biraz zorlaşan 1000 km yi geçmen çok kolay:alkis:

Ben sürekli kullandığım güzergahta ki yaklaşık 40 km 110-120 ile sabit hızda 4,9 yaparken 70 km sabit hızda 4,0 yapıyorum. 70 muhabbeti ordan cikti. Rot balans yaptirirken kamyoncunun biri geldi ona sordum abi doluyken 4 lira yakıyor duyunca sok oldum 😄

adamlar boşuna yağ doldurmuyor depoya:D 4.9 ortalama da o hıza göre gayet iyi bence

ben 1 ay önce Antalyadan bursaya gidip geldim. toplamda 245TL mazotla 1490km yaptım. bursa içindede kullandım trafikte. hızımda 80-110 arasıydı. ben aracımdan çoook ama çok memnunum. eğer bulabiliseniz orjinal hiç kaçırmayın.
benim aracım 2003 model. kısaca özellikleri.
elektrikli camlar
klima
abs
airbag
emniyet kemeri uyarısı
elekrikli ve ısıtmalı dikiz aynalar.
mercek far (xenon)
sis farı(xenon)
1.7 DTİ motor şuanda 102hp
ben çok memnunum sanırım 5 sene daha değiştirmeyi düşümüyorum.

Geri