2011 corsa 30000 km bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korki54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

korki54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar, 2011 corsa 1.2 easytronik aracımı bugün serviste 30bin bakımına götürdüm. aracımı bıraktıktan sonra aradılar balataların değişeceğini söylediler içime kurt düştü 30binde normal bir kullanımda balata değişirmi?bujiler değişmiş enjektör temizliği yapılmış bunlara gerek varmı?pazarlık indirim vs 650 tl aldılar içime oturdu.30 bin bakımı için bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Bujilerin değişmesi normal, enjektör temizliği sanırsam %90 carbon clean yapılmıştır. Önerilir lakin şart değildir. Yetkili servis için fiyat az yüksek.

fren balataların dan şikayetinmi vardı ?
ses felan yapıyormuydu?
yetkili servis sadece zorunlu olarak değişmesi gereken değil parça ömrü yarının altına inmiş bir şey görünce değiştirme öneriyor,
parası olan için iyi bir uygulama olabilir,

balatalardan bir şikayetim yoktu 2005 te sıfır corsa almıştım 60binde değişmişti şimdi ne olduysa 30binde değişti ama içim rahat değil boşuna oldu gibi

balatalardan bir şikayetim yoktu 2005 te sıfır corsa almıştım 60binde değişmişti şimdi ne olduysa 30binde değişti ama içim rahat değil boşuna oldu gibi

Aynen bende 2006 da sıfır corsa c almıstım, 2010 da satarken 60.000 de idi ve balata henuz degismemisti. 2010 da sıfır aldıgım corsa 30.000 de balata degisti. Kullanma tarzım aynı.İlginc yani.

Aynen bende 2006 da sıfır corsa c almıstım, 2010 da satarken 60.000 de idi ve balata henuz degismemisti. 2010 da sıfır aldıgım corsa 30.000 de balata degisti. Kullanma tarzım aynı.İlginc yani.

aspes doğayı sevelim koruyalım duyarlılık bahanesi ile yapılan yeni balataların ömrü yarısına düştü. Şimdi doğayı daha çok kirletiyoruz?

Geri