2010araç taşıt vergisini yatıran varmı arkadaşlar...

Valla bi alt dilimi yakaladım, dilekçe verip 400 lira yatırıcam..
Benim raç 1996 2.0 Kasko bedeli: MTV 2010 Kod 220'ye göre = 8400* 0.05=210
Yatırmam gereken vergi 1-6 ay 243

Bende ozaman dilekçe verebilirmiyim arkadaşlar?Bir alt dilim 1800-2000 cc ye göre midir?

az önce mesaj geldi garanti bonus mtv için 2taksit yapıyormuş.....bilginiz olsun.....

arkadaşlar aracınızın kasko değerinin % 5 ödediğiniz vergiyi geçiyorsa bir alt kademeden vergi ödersiniz aracınız kaskolu olsun yada olmasın benim aracın bir dönemi 407.00TL idi 265' düştü

aracım 2006 combo 1.3 cdti
az önce baktım 324tl ilk dönem borcu.
çok para arkadaşlar bu kadarda olmaz bıktım artık..

Bende az önce internet bankacılıgı ile ödedim teb kartım ile.Tebde 4 e bölüyormuş ama öderken herhangi bir taksit vs. ibaresi ile karşılaşmadım ama okudugum kadarı ile otomatik olarak 4 e bölunecekmış doğru değilmi :)

Doğrudur Çağrı sonradan sms v.s. ile sana bildiriliyor bankalar tarafından 3/4'e bölündü diye
Axess 100/3 yaptım bende, vakit olursa Bosch check-up'ı kullanayım :)

Teşekkürler Dinçer abi :) İyi oldu ya ben 2 taksit sanıyordum 4 olunca rahat rahat öderim hem.

ben de dün hsbc ile ödedim 3 e bölmüş internet bankacılığından kontrol ettim...
yalnız benim geçen seneki ocak vergisi tahsilatlar kısmında ödendi görünüyor ama ödemelerde de "ödenmedi olarak" görünüyor. 50 lira civarı faiz binmiş şekilde ödenen 0 olarak :/:/ nasıl hallederiz onu.. bir de tüv de bunları ödemeden geçilmiyor dimi... bilgisi olan var mı? bir de cezalar a baktım hiç görünmüyor ama benim ödemediğim bi dolu hız ve park cezası var:S arada kaynamış mı şimdi bunlar ???

Geri