merhaba arkadaşlar. şu son benzin zamlarından sonra benzinli araca binmenin artık çok da mantıklı olmadığını düşünerek çok beğenerek aldığım ve zevkle kullandığım aracımı satmaya karar verdim. öncelikle tüp taktırmayı düşünmekteydim ama maliyeti 2.000 TL yi aştığı düşünüldüğünde (garanti bitimine yaklaşık 8 ayım var ve garanti bitiminde başka bir marka dahi taktırmak istesemde arada geçen sürede yakacağım yakıt maliyetini de hesaba katarsak maliyeti şimdikinden daha yüksek olacağından) açıkçası vereceğim ücret ve daha sonrasında başıma gelebilecek sıkıntıları da hesap edince madem böyle bir masraf düşünüyorum o zaman biraz daha üzerine koyar Astra H HB Dizel ya da yeni Polo dizel almayı düşünmeye başladım. bu konuyla ilgili Astra H HB dizel kullanan arkadaşların yaşadıkları sıkıntıları ya da iyisiyle kötüsüyle tavsiyelerini ve düşüncelerini almak istedim. sizler ne düşünürsünüz tavsiyelerinizi almak istiyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...