2010 İzmir İlk buluşması ( Biraz Farklı =) ) - 8 Ocak Cuma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncel yarın gelecekler bana

537 249 49 09 ve 554 239 00 86 dan ulaşsınlar herhangi bir aksilik durumunda...

Mekan Alsancak kordonun başlangıc tarafına doğru kalıyor ismi game arena ama tam emin değilim game ... ama sonu arenaydı diye hatırlıyorum :D saat 20:00

Biraz geçikmeyle de olsa aranızda olmak istiyorum.

layn... mekanın adını bilmiyosun daha... edebinle yap işini :):)

kordonun başlangıç tarafı derken limana doğru mu?

aynen yawrum özellikle cebimi bıraktım ara beni boya beni :D

ben yeniyim forumda belki sizleri tanımak için izlemeye gelebilirim :) zaten bilmem monopoly
saygılar,

":D 8 ocağa yetişemiyorum da yarın başlarsam yürümeye 13 şubatta gelirim heralde:D o zamanda bi Tabu organizaysonu yapmazmısınızzz lütfeenn Çağrı Bey, oraya kadar yürüycemm:D"

ben yeniyim forumda belki sizleri tanımak için izlemeye gelebilirim :) zaten bilmem monopoly
saygılar,
Ben de hayatımda hiç oynamadım ama takımlardan birinin yenilmesi de lazım :). Oyun bahane ortam şahane, sen de gel.

":D 8 ocağa yetişemiyorum da yarın başlarsam yürümeye 13 şubatta gelirim heralde:D o zamanda bi Tabu organizaysonu yapmazmısınızzz lütfeenn Çağrı Bey, oraya kadar yürüycemm:D"

:D Nden yürüyosun atla corsaya gel ,
O zamanda yaparız nlcak :D

Ben de hayatımda hiç oynamadım ama takımlardan birinin yenilmesi de lazım :). Oyun bahane ortam şahane, sen de gel.

Aynen herkeş davetli :D

"Çağrı beyy tarihh bildiğiniz üzere 13 ü yaa hani öle yaa demiştim yaaa aaaaa..:D o herkeş içinde bende varım o zaman tamam yürümeye başlycammm"

bende aranızda olmak tanışmak isterdim ama şehir dışındayım.başka bi zamana inşallah.

Geri