2010 Corsa D sıkıntılarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ak47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bu temsilciyi akşam iş çıkışı adam akıllı dövsem ne kadar ceza yerim, bu arada çok ciddiyim.

gedizleri bilmiyorum ama söylediğinize göre kurumsal bir firma.
size bi expertiz raporu verildiyse ve raporda bulunmayan unsurlarla karşılaştıysanız direk tüketici haklarına şikayet edin. elinizde sizi kandırmak istediklerine dair belgede var belge sayesinde sonuca ulaşmanız daha kısa zamn alır.

Ankara' ya gelecekseniz Şaşmaz oto sanayide Opel Garaj Var. Orda Hacı ve Hakan Bey' le bir görüşün aracı bir gösterin derim, fiyat konusunuda sorun. Olmayacak, yapılmayacak şey yoktur. Bence kolayca yapılabilecek şeyler gibi. Sadece motordaki ses harici diğer sorunların ne olduğu belli.

..

dostum satıcının sözüne güvenip araç mı alınır..alacagın aracı götürüp başka bi servise veya ustaya kaportacıya gösterirsin.. oyle alırsın... adamlar senle aracı satana kadar ilgilenir..parayı bi aldımı gerisi hikaye... neyse gecmiş olsun artık..

gg

bence artık hiç satın aldıgın yerle ugraşma..kavga vs..bit için yorgan yakma... aracını başka bir özel servisie göster kazası degişeni ne tam olarak ögren.....arac büyük hasarlı bir kaza yapmışsa hiç ugraşma sat gitsin..... ucuz-pahalı....haaa kazası küçkse. tamirat için kaç para gider ogren çok büyük miktarlar degilse yaptır..kafan rahat bi şekilde kazasız belasız bin..... hayırlısıyla

servet kardeş aracın ciddi bi kazası yok, zaten mekanikte değişenlerin hepsi serviste değişmiş. Diğer sorunları hallettim, vites sertliği için aracı arkadaşa verdim 170 km yaptı normal bunlarda biraz sert alışmadığından, birşeyi yok dedi. Değişen parçalar içinde orjinaliyle serviste değiştiği için sorun çıkarmayacağını söyledi. İşin özü sadece videodaki şu ses kaldı kafama takılan.

Geri