2010 cdti teslim alıcam..yardım..

yakıt konusnda firma markasının yanında , firmanın kendi istasyonumu onuda araştırın ..örnek merter shell ve belgradkapı shell bunlar shellin kendi istasyonudur..franchising oldumu ne kadar solvent katıldığını bilemessiniz :)

yakıt konusnda firma markasının yanında , firmanın kendi istasyonumu onuda araştırın ..örnek merter shell ve belgradkapı shell bunlar shellin kendi istasyonudur..franchising oldumu ne kadar solvent katıldığını bilemessiniz :)

sanmıyorum aytekin abi.. petrolofisinde yok uydudan takip falan diye sohbet var.. okadar basit kolaymı ki bu işler?

Benzinli araçtan sonra dizel araç kullanmak gerçekten zor olabiliyor.Zira eskiden alıştığınız uzun vites aralıkları yerine daha kısa vites aralıkları ve daha az devir döngüsü sizi bekliyor.Aracınız 115hp lik benzinli araçla yakın performans göstersede turbo devreye girdiğinde koltuğa yapıştırdığını hissetmeniz sizi daha memnun edecektir.6 ileri şanzumanlı bir araç kullanmak gerçekten keyifli olabiliyor.Rodaj sürecinde(0-3000km) aracınızı yüksek devirlerde kullanmaktan kaçının ve arkadaşların belirttiği gibi kaliteli akaryakıt kullanın.Bunun dışında uzun süre yol yaptıktan sonra turbo ünitesinin soğuması için aracı rolantide 1-2 dakika çalıştırın.Yukarıda verilen bir bilgi dikkatimi çekti araç soğukken 2 dakika bekleyin demiş arkadaşımız ancak benim bildiğim kadarıyla çalıştırdıktan 10-15 saniye sonra fazla yüklenmeden yola çıkmanızın daha sağlıklı olacağı kanısındayım, bilgilerimde bu yönde.Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin...

rodajdan sonra mehmet ustayla irtibata geçip chiplet

sanmıyorum aytekin abi.. petrolofisinde yok uydudan takip falan diye sohbet var.. okadar basit kolaymı ki bu işler?

bp sahibi istasyonuolan biri ile konuştum kolay safa..az katarlarsa sorun olmuyor..çokkatarlarsa problem..katmayan yokmuş benzin içinsöylüyorum..dizeli bilmem..petrol ofisinindekendi istasyonundan al

bu dizel H kasamı oluyor ''J'' mi oluyor?

keşke yeni kasayı bekleseymiş

bencede hazır gemiye binmiş arabalar geliyoken..yalnız 2009 modeller full dolu araç ahmetin aracına baktınm bizim başlıktan..araba elegance, cosmo olmuş..herhalde stok eritmek için

bende aracımı aldığım zaman Kesinlikle kışın daha uzun süreli olmak üzere çalıştırdıktan sonra ve stop ederken rolantide beklemeyi ihmal etmeyin

Geri