2009 summer hits???

kardeş oralar nasıl benimde doğu görevi var. 2 ay içinde tayin çıkacak:mad:
bu kızgınlık neden ki? hayırlısı olsun diyerek gel görevinin başına geç. merak etme buralarda da Türk Bayrağımız dalgalanıyor. :) bu arada görev neydi??

tüm yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim..! anladığım kadarıyla henüz 2009 summer hits adı altında track CD'si çıkmamış..! ama başka görüşleriniz varsa alabilirim. bu sene yazının sahillerinde en çok çalınacak parçalar hangileri olur sizce??

partyzona.blogspot.com

buradan göz atın, hem dediğiniz gibi hit şarkılar mevcut, hemde site yöneticileri kendi beğendikleri ve hit olan şarkıları birleştirip albüm haline getirmişler..

tavsiye ederim..

benim yukarıda da yazdığım siteyi ziyaret edin bence..

bu kızgınlık neden ki? hayırlısı olsun diyerek gel görevinin başına geç. merak etme buralarda da Türk Bayrağımız dalgalanıyor. :) bu arada görev neydi??

Kızgınlığım şundan.. Şubat ayında askerdeyken atamam yapıldı . Atama yapılırken Amasya doğu göreviydi bende doğu görevi diye yazdım ve atandım. Ama askerde olduğum için göreve başlayamadım. Mayısta askerlik bitti ve göreve başladım. Ben göreve başlayana kadar 3 ayda Amasyayı doğu görevinden çıkarmışlar. Halbuki kazanılmış hakkım var. Milli eğitimde bana doğu görevimin yandığını çünkü göreve başlamadığımı söylediler. Bende mayısa kadar askerde olduğumu o yüzden göreve başlayamadığımı söyledim. Ama askerliği mazeretten saymadılar. Ben askerliği kimin için yapıyorum. Askerliğe yatmaya veya tatile gitmedik ya.:mad: Normalde benimle aynı tarihte atanan bayan öğretmen 1 yıl sonra doğu görevini bitiriyor. Ama askere giden ben doğu görevine yeni başlıyacam. Askerde devlete hizmet ederken ödüllendirilmem gerekirken devlet resmen ceza verdi bana. Dava açtım bende. Avrupa insan haklarına kadar gidicem. Türkiyede bi sonuç çıkmayacağını biliyorum. :mad:

Düşünsene bayan okuluna gitti sıcacık evinde yattı parasını aldı. Bende Afyonun buz gibi soğuğunda nöbet tutum ama devlete yaranamadım:mad:

Görev Türkçe Öğretmenliği..

Son düzenleme:
Bu şarkıların hepsi yeni şiddetle tavsiye ederim.1-shaggy ft akon-whats love.2-morandi-save me.3-ınna-love.4-armin van buuren-in and out of love.5-arash-pure love.6-layd gaga-stars truck.7-layd gaga-poker face.8-layd gaga-just dance.9-madonna-miles away.

murat doğuda şuan heryer karışık; kürtçülük aldı başını gitti.. alabildiğine propaganda var.. hükümetinde inanılmaz ödünleri var gerçi.. kontrol noktalarını bypass ettiler, arama yapılmıyor; türkçeden başka bir dilde seçim çalışması yapılmaması lazım ama değil mitingler,anonslar broşürler bile kürtçe; deli gibi yardım dağıtılıyor.. yani burada türk olmak suç kardeş. ayrımcılığın kralını batıdan gelenlere yapıyorlar.

ben başkaledeyim; burasıda illaki karışık ama hakkari, yüksekova ve şemdinli tarafları daha fena. zaten ne kadar kuzey o kadar iyi. kars,erzurum,ağrı gibi vilayetler vatanını milletini seven, bölücülüğe prim vermeyen yerler. ha imkanın varsa bitlisden bu taraf geçme..

murat doğuda şuan heryer karışık; kürtçülük aldı başını gitti.. alabildiğine propaganda var.. hükümetinde inanılmaz ödünleri var gerçi.. kontrol noktalarını bypass ettiler, arama yapılmıyor; türkçeden başka bir dilde seçim çalışması yapılmaması lazım ama değil mitingler,anonslar broşürler bile kürtçe; deli gibi yardım dağıtılıyor.. yani burada türk olmak suç kardeş. ayrımcılığın kralını batıdan gelenlere yapıyorlar.

ben başkaledeyim; burasıda illaki karışık ama hakkari, yüksekova ve şemdinli tarafları daha fena. zaten ne kadar kuzey o kadar iyi. kars,erzurum,ağrı gibi vilayetler vatanını milletini seven, bölücülüğe prim vermeyen yerler. ha imkanın varsa bitlisden bu taraf geçme..

Teşekkürler. İşallah oralara kadar gelmek zorunda kalmam. Birde Türkçe Öğretmeniyim düşün işte:eek:

yaww allah aşkına yapma..! öyle bir konuşmuşsun ki sanki doğu elden gidiyor. arkadaşın ne propagandası, ne mitingi..! yahu benim doğuda görmediğim bir kaç il kaldı. çoğu ilini görevim gereği gezip görüm. bir tek il ve ilçe merkezlerini değil özellikleri dağlarında da görev yaptım. haa halkın teröre desteği yok mu? elbet var ama abartılacak şekilde değil. sana bir tek şunu söyleyeyim. araştırmalara göre türkiyede nüfusuna göre en çok teröre yardım yataklık yapan yer bulunduğum ilçe..! ama burada bile terör yok olmakta..! emin olun ben batıya gelmektense burada ömür boyu görev yapmaya razıyım. haa görevim rahat mı diye soracak olursanız, size yalnızca şunu söyleyeyim: bir kaç kişiye 10.000 ytl para teklif edin ve bizim çoğu zaman çıktığımız ve günlerce kaldığımız bir dağda kalmayı teklif edin vallahi kabul edenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. yapmayın arkadaşlar. her kürtte terörist değildir ve emin olun bazı kürtler hepimizden daha milliyetçidirler. imkanın varsa bitlisten bu tarafa geçme diyon. peki burda kimler görev yapacak. biraz düşünerek konuşalım lütfen. tekrar söylüyorum. buralarda da türk bayrağımız dalgalanıyor, dalgalanacakta. ben ömrüm boyunca görev yaparım buralarda..!
BU ARADA KONUNUN İÇERİĞİ DEĞİŞTİ. BANA SUMMER HİTS LAZIM :)

Son düzenleme:
Bu şarkıların hepsi yeni şiddetle tavsiye ederim.1-shaggy ft akon-whats love.2-morandi-save me.3-ınna-love.4-armin van buuren-in and out of love.5-arash-pure love.6-layd gaga-stars truck.7-layd gaga-poker face.8-layd gaga-just dance.9-madonna-miles away.
söyledikleriniz gerçekten çok güzel..! aramızda kalsın ama hemen indirdim hepsini :)

yaww allah aşkına yapma..! öyle bir konuşmuşsun ki sanki doğu elden gidiyor. arkadaşın ne propagandası, ne mitingi..! yahu benim doğuda görmediğim bir kaç il kaldı. çoğu ilini görevim gereği gezip görüm. bir tek il ve ilçe merkezlerini değil özellikleri dağlarında da görev yaptım. haa halkın teröre desteği yok mu? elbet var ama abartılacak şekilde değil. sana bir tek şunu söyleyeyim. araştırmalara göre türkiyede nüfusuna göre en çok teröre yardım yataklık yapan yer bulunduğum ilçe..! ama burada bile terör yok olmakta..! emin olun ben batıya gelmektense burada ömür boyu görev yapmaya razıyım. haa görevim rahat mı diye soracak olursanız, size yalnızca şunu söyleyeyim: bir kaç kişiye 10.000 ytl para teklif edin ve bizim çoğu zaman çıktığımız ve günlerce kaldığımız bir dağda kalmayı teklif edin vallahi kabul edenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. yapmayın arkadaşlar. her kürtte terörist değildir ve emin olun bazı kürtler hepimizden daha milliyetçidirler. imkanın varsa bitlisten bu tarafa geçme diyon. peki burda kimler görev yapacak. biraz düşünerek konuşalım lütfen. tekrar söylüyorum. buralarda da türk bayrağımız dalgalanıyor, dalgalanacakta. ben ömrüm boyunca görev yaparım buralarda..!
BU ARADA KONUNUN İÇERİĞİ DEĞİŞTİ. BANA SUMMER HİTS LAZIM :)

DAğlarda görev yapıp, lojmanda kalıp, askeri tesislerde traş olup, askeri kantinlerden alışveriş yaparak yani halkla yakın temas ve iltisakı kopartarak neyden ve nasıl haberdar olunabilir ki??

Artı senin görev yaptığın yer elazığ ise, ben kurban olurum elazığa.. Erzincana, erzuruma, ağrıya oradaki insanlara kurban olurum..

Doğudanda saymam orayı..

Nam-ı diğer doğu bitliste başlar, muşun altından geçer, van merkezi pek kapsamaz, direkt iner aşağı, hakkari,şırnak,siirt devam eder..

Her kürt teröristtir gibi bi ifadem olmadı ayrıca , çarpıtmayalım..

Eğer bu ülkede hala bir bütünse, akan kan dizginlenebiliyorsa bundaki en büyük etkenlerden biriside kürt kökenli vatandaşlarımızın hassasiyeti; kürtçülük yapan faşist dtp ve benzeri odaklara mesafeli durmaları; devletlerine olan iman ve itikatları; ve elbetteki "mozaik yapı" saçmalığına değil, ortak kültür ve tarih birliğine olan inançlarıdır.

Ama ben diyorum ki özellikle gençler arasında hızla yükselen faşist-ırkçı bir yapılanma var. Buna dur diyende yok.. Sen dağdayken senin muhattap olacağın kişi belli. Ama şehirde nereden ne geleceği belli bile değil. Daha geçen hafta yüksekovada benim arabamı yumruklamışlar. Ortada bir neden bile yok.. Polis hanımlarını, çocuklarını sürekli taciz ediyorlar.

Yaw her neyse.. dağın tepesinden göründüğü gibi değil yani.. 2001 senesinde 14 ay tunceli nazimeyede dağda bayırda 7 kere çatışmaya girdim ben, merminin tepemizden geçerken vızıldamadığını, şakladığını öğrendik orda ama şuan ki tehlikeli ortamı o zaman bile göremedim..

Geri