2009 Opel Astra HB Hakkında yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elbette dediğiniz gibi. Birde Cosmo'larda Xenon Standart değil biliyormusunuz bilmiyorum. Cosmo'ya ek olarak Cosmo Xenon paketi var. Buda yaklaşık 2.000tl civarında. Buna dahil olanlar ise Xenon,otomatik katlanır aynalar var. Sanırım bide lastik basınç göstergesi olması lazım Xenon paketinde. Ama bence verilen paraya değer. Değer kaybı ne kadar olur bilemem ama Cosmo güzeldir. :D
Evet, önceden Xenon far opsiyonla alınıyordu ama şu an Opel'in fiyat listesine girip bakın, ekli olarak var.

Bilgiler için teşekkür ederim.Dizeli nisan ayında gelicekse o kadar bekliyemem , şu an için bu kasayı almak en mantıklısı .Artık duruma göre enjoy elg. yada cosmo.

bence bir kac ay daha sabret yeni kasayi bekle sonra aman ben ne yaptim keske birazdaha bekleseydim dememis olursun..yeni kasayla birlikte farkli motor secenekleride geliyor haberiniz olsun..

bende beklerdim biraz daha acele etmene gerek yok bence para cepte olunca sorun olmaz yeni kasa herzaman daha iidir hem şimdi alıcan araba yeni kasa çıktığı anda en az 4 5bin değer kaybedecek hemde eski kasa olcak.. hep 1adım geride olucaksın 3 4 ay daha beklemeni tavsiye ederim

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Yeni astranın ne zaman geleceği resmi olarak açıklandımı acaba ? Birde dizel ve benzin seçenekleri ayrı ayrımı satışa girer ?

ben tüm motor seçenekleri aynı aynda gelecek diye biliyorum. keisn açıklanan bi atrih yok ama yıl sonuna kadar gelir diyorlar. ewet yeni kasada 1.3 cdtı 120 hp var gerçekten merak ediyorumm!!!!!!!!!!!

1.3 120 hp yeni kasada yok ; varsada türkiyeye gelmez merak etme boşuna

Sadece 1.3 geliyor Türkiye ye.1.7 ve 1.9 yok.Ön sipariş ile ekimde yeni Astra gelicek.Onlar da benzinlileri.Dizelleri de Mart ya da Nisan ayında geliyor.

Walla benim Aracımdan almak istersen çok tasarruflu ama ben 23 milyara aldım valla opellerin yeni kasa astralarıda çok hoş onlardanda düşünebilirsin...

Bence yeni kasayı bekleyin. Hiç olmadı 2000 TL gibi bir fiyat düşüşü olur. Ben aracımı aldığımda makyajsız kasa 2000 - 2500 TL düşüğe veriliyordu. Dizeli Ekim gibi gelmesede fiyatlara bir nebze etkisi olur. Ayrıca yeni kasa mevcutun yerini sarsabilir. Almanya Opel den sürekli astra haberleri alıyorum ve hakikatten çok güzel bir araba olmuş. Hali hazırda bir aracınız varken bence 3-5 ay bekleyin derim.
Gözatmak isterseniz yeni Astra tanıtım sayfası:
http://www2.opel.de/astra/

Son düzenleme:
Geri