2009 Astra Su Akıtıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pedant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pedant

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

Bugün hala heyecanla bindiğimiz yeni arabamızın (Astra 2009 - Enjoy+Elegance Easytronic) altında küçük bir su birikintisini görünce oldukça korktuk. Tecrübeli abilerimiz hava çok nemli olduğu ve klima devamlı çalıştığı için suyun klimadan geldiğini söylediler. Göstergelerde de herhangi bir uyarı görünmüyor. Böyle bir şey olması normal midir acaba? (Arabanın altını bir yere sürtmedik). Teşekkürler, iyi akşamlar.

Klimanın tahliyesidir.Tabi klimayı çalıştırmadı isen başka birşey de olabilir.Keşke sıvıya parmağını sürüp iyice koklasaydın.En azında yağ-su-benzin ayrımını yapabilirdin.

Bir süre klima kullandıktan sonra bu su birikintisi oluştu ise normaldir.

ben opel asistance ı aradım klima dediler rahatladım...çok kötü bir duygu bilirim..

Merhabalar,

Bugün hala heyecanla bindiğimiz yeni arabamızın (Astra 2009 - Enjoy+Elegance Easytronic) altında küçük bir su birikintisini görünce oldukça korktuk. Tecrübeli abilerimiz hava çok nemli olduğu ve klima devamlı çalıştığı için suyun klimadan geldiğini söylediler. Göstergelerde de herhangi bir uyarı görünmüyor. Böyle bir şey olması normal midir acaba? (Arabanın altını bir yere sürtmedik). Teşekkürler, iyi akşamlar.

Klimayi calistirinca yazin klima kurutucsu petekte havanin nemi buzula döner ic kabine kuru nemsiz hava üfürür,kapatinca petekde biriken buz erir asagiya akar.

Klimayi calistirinca yazin klima kurutucsu petekte havanin nemi buzula döner ic kabine kuru nemsiz hava üfürür,kapatinca petekde biriken buz erir asagiya akar.
x100 sıcak havalarda su ıhtıyacını karsılaman ıcın gm nın yenı tasarımı bu:kop:

x100 sıcak havalarda su ıhtıyacını karsılaman ıcın gm nın yenı tasarımı bu:kop:
Kondenswater diye bir sey duydunmu? kondesatörlerde bu birikim sogukluktan dolayi hava nemini durdurur tabi türkcem yetersiz kaldigindan araba deyimlerinde....bu sirf gm ile ilgili degilki...o su da klima kapatilinca akar bu su havanin neminden birikir..iceri vermez... bu zaman zaman 1,5 litre subirikimi olabilir.ama sen icersen icebilirisin:kop:

Geri