2008 etkinlik programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harun Baba Sen Bizim Herşeyimizsin !!!!!!!!

Bilgi açısından söylüyorum, Gölcük'e arabayla giremezsiniz, girişte bırakır içeriye araç sokmuyolar. Ama her neresi olursa olsun bir an önce olsun.

Bilgi açısından söylüyorum, Gölcük'e arabayla giremezsiniz, girişte bırakır içeriye araç sokmuyolar. Ama her neresi olursa olsun bir an önce olsun.

Geçen Sene ilk Baharda arabayla da girdik, pikniğimizi yaptık, döndük...Önümüzdeki hafta yine gidebiliriz...:good:

Güneşe aldanmamak gerek...Hala havalar tehlikeli...1-2 Ay beklemekte fayda var...Çarpar bu havalar bence...

fethiye saklıkent ölüdeniz göcek tekne turu !!! olay budur ben kesin gelirim :D:D:D ( tabii ki tarih uyarsa )

Ankaradan gıdenler ıcın mınıbuslerle seyehat ayarlanır :D

1.Mercedes VİTO
2.VW Transporter

:D :D :D

Geçen Sene ilk Baharda arabayla da girdik, pikniğimizi yaptık, döndük...Önümüzdeki hafta yine gidebiliriz...:good:

Güneşe aldanmamak gerek...Hala havalar tehlikeli...1-2 Ay beklemekte fayda var...Çarpar bu havalar bence...

29 Ekimde ordaydık İçeri arabayla alıyorlar...
Yanlız otopark ücreti 5 YTL Birde kişi başı 3 YTL

walla geçen sene bende ordaydım sabah çok erken giriş yaptığım için ne güvenlik vardı ne bişe beleş girdim hemde 3 araç :D

arkadaslar golcukte pıknık yapmayacagız
golcuk yolu uzerınden devam edıp 20 km kadar aladag goletıne ulasacagız orda her yer serbest
ordan tekrar karacasuya donup hamam termal sefası yapacagız ustune tuzlu ayranlar ve gobek tası sodalı su kesede cabası merak etmeyın :) :)

güzel turlar

Geri