2008 Corsa D kasa

kimse size 100 liralik xenon 'lardan bahsetmedi. Demekki bakiş açiniz dar. Kimse aracin ferrari'ye dönmesini beklemiyor bekleyemez. Biz aracimizi seviyoruz bütcemizin yettiği seviyede lüxs araçlara binmeye çalişiyoruz ve bindiğimiz arabayi foby olarak güzelleştirmeye çalişiyoruz. Corsa Tuning Adli bölümdesiniz farkindaysaniz !

çakma xenon tuning ise eger, tamam kabul ediyorum benim bakış açım dar..

İnsanın göz zevkine uykun bütçemize göre olacak tabi ama bunu yapakende karşı tarafı rahatsız etmemek gerekiyor.Ben açıkcası öyle tip far kullananlar hakkında çok iyi şey söylemiyorum. İnsanların özgürlüklerini kısıtlamadığımız sürece özgürüz kimseyi rahatsız etmeden kendimizce hoş olanı yaptırmalıyız.

çakma xenon tuning ise eger, tamam kabul ediyorum benim bakış açım dar..

Düzgün olmayana bizde karşiyiz. o konuda hem fikiriz.Karşi tarafi rahatsiz etmek kimsenin hakki deyil . Ama düzgün bi marka alirsaniz. Ciddi manada daha fazla görüş açisi ve Bindiğiniz araçtan'da bi o kadar zevk alirsiniz. Benim görüşüm

Hocam tavsiyem (orjinal olmak kaydıyla MTec) , Philips , Osram gibi markaların xenonlarına öneririm biraz tuzludur ama kesinlikle memnun bırakır lüman olarak tavsiyem 4.300 k olur sarı ile beyaz karışımı bir renktir ve genelde orjinal bi-xenon kullanılan araçlar bu lümandır. Eğer bulamazsanız yada beğenmezseniz 6.000 k'yı geçmeyin aksi durumda yağmurda kör gibi gezersiniz birde maviye döneceği için trafikte karşıdan gelen sürücüleri rahatsız eder.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri