2007 vectra c comfort için öneri

simurg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Ara 2006
Mesajlar
448
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
İlan sahibi "ARAÇTA HATA DARBE DEĞİŞME KESİNLİKLE YOKTUR" demiş ama resimler yanıltmıyorsa ön ve arka tampon boyalı gibi.

Savaş abi zaten il dışına gidip araba almaya tövbe ettim, kimseyi tanımıyorsun satıcı hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Ama Ankara olunca nispeten bir çevremiz var sorun olunca müdahale edebiliriz. Ayrıca bir de maliyet gidiş geliş, orada servise kontrol parası falan, bir de aracı beğenmeyince en az 250-300 TL çöpe gidiyor.

Artık bir görüşeyim adamla en son bir de garage'ı bir arayayım. Gerçi hiç tanışmadım orada çalışanlarla ama sanırım bahsettiğiniz Hakan Bey işyerinin sahibi. Gider tanışırız, bakımları da orada yaptırırız. Aracı alıp bir 4 sene binme düşüncem var o sebeple kilometre düşük olması benim için faydalı, iş yerine gidiş geliş yapacağım. Bir de benim uzun kilometreli yaz tatillerim var orada da bana sorun çıkarmayan geniş ferah bir araç lazım. Ne yalan söyleyim Insignia'yı görünce içim gidiyor ama o kadar param yok, bir de zorlayıp kredi falan alsam 1,6 ona da LPG falan takılmıyormuş, altından kalkamam.

Savaş Abi sağol görüşün için. Aslında ben de aşağı yukarı aynı görüşteyim sağlam ise 1000 TL fazla verilir, alırsın temiz görünür konvertörü sorunlu olur zaten o 1000 değil fazlası gider.

Aslında bir sorum var bu araçtaki motorda triger kayışı var sanırım. Araç 30binde ve 4 yaşında olduğu için değişmesine gerek yok diye düşünüyorum. Aralık eski vectralardaki gibi 60bin veya 6 yıl mı hala?
 

odevinimo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
66
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar uzun bir süre önce 96 model vectramın kapısının esnetilerek çalınmaya çalışılmasından sonra arabamı satmıştım. O ara ev falan alınca araba hayalimi erteledim. Bir süredir arkadaşlarımın isteği ile nasıl yaptım bilmiyorum jetta, civic, corolla falan bakmaya başlamıştım, sonra bu karaktersiz arabalara 34-35 bin verilmez diyerek opele döndüm. İçine sığabileceğim ve rahat edebileceğim tek arabanın vectra olduğunu anlayabildim sonunda, bir süredir c kasa vectra arıyordum ve temiz bir vectra buldum. Uzun oldu ama hikayesi olmadan bir araç almak bana hep mantıksız gelmiştir. Arabalarımla aramda hep farklı bir bağ oluşmuştur. Halen bakarım şaşi numaralarından kim almış nerede falan :)

Şimdi konuya dönersek araç ve fiyat ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum.
Araç 2007 model Vectra 1.6 Comfort, 30000 km'de, gümüş gri renkte, 2. sahibinden satılık, önceki sahibi denilene göre park halinde meydana gelen sürtme sonucu sol ön çamurluğu Ankara Reis Opel'de değiştirmiş. Bakımları da Reis Opel'de yapılmış. Ben aracın plakasına sms ile tramer kayıt sorgudan baktım hasar kaydı görünmüyor. Aracın muayenesi yeni yapılmış. Lpg hiç takılmamış. Araçta ekstra bir donanım yok standart comfort donanımda.
Aracın kasko değerine baktım 30.800 TL, Doğuş oto değerlendirmenin sitesinden sanal expertiz yaptırdım 28600 TL çıktı, fiyat olarak 33500 dedi ama son 32500'e bırakacağını söylüyor satıcı.

Şimdi fiyat nasıl, araçta nelere dikkat etmem lazım, bir de aracı göstermek için Ankara Opel Garage'ı düşündüm, böyle bir hizmetleri var mı bilmiyorum.

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
hocam aracı aldınız mı
 
Üst