2007 model Corsa D'nin ilk kazası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün talihsiz bir kaza yaşadım. yinede ucuz atlattığım bir kaza oldu. resimlerde gördüğünüz gibi araba. çok büyük hasar yok kibi gözüküyor ama tampon, panjur, farlardan biri ve kaputun değişmesi lazım. bakmayın panjurun öyle durduğuna kulakları kırılmış sallanıyo oda.

img1332nc5.jpg

img1327ia6.jpg

img1328fg7.jpg

img1334ab0.jpg

img1336jg4.jpg

bunla gecmıs olsun kafanı hasta etme.. olay nasıl meydana geldı?

geçmiş olsun... sıkıntı yapma demesi kolay ama yapmamak lazım, hallolur. az hasar var. çok mühim değil. nasıl oldu?

çok şükür aşırı bi durum yok. kaskon vardır herhalde .bunla geçmiş olsun.
allah beterinden saklasın....

bosver sana bısey olamamıs ya gecmıs olsun

kaput düzeltilir ya tamponuda sıcak pilastikle yapıştırırlar farada dolgu ypaarlar tamam. geçmiş olsun

abi ne oldu yaaa anlatsana geçmiş olsun kardeşim o arabayla azda olsa 170 yapmışlığımız war merakta bırakma bizi zaten uzun zamandır yoksun ortalıklarda...

geçmiş olsun,fazla kafana takma Allah'tan sana birşey olmamış...

sağolun arkadaşlar evet kasko var hepsini karşılayacak. uzaktan hasar az gibi gözüküyoda. adam gibiinceleyince hasar büyük aslında. tampondaki bi çok kulak kırılmış. normalde bişi yok gibi gözüküyo. far çatlamış. kaputun önü değil sadece komple yamulmuş. yukarılarda birleşme yerleri adam gibi değil. aşağıda yukarıda filan. fotolara yansımamış :) panjur mesel çok oynuyo. ondaki bütün bağlantılarda kırılmış ama bişi yok gibi gözüküyo işte.

Walla dalgınlığımamı geldi bilmiyorum ama. benim şeritimdeki bütün arabalar acı frenle durabildi. en öndeki her ne amacı warsa sert bi fren koydu herkez tabi kökledi frenleri ben geç farketim sanırım. asıldım frene el freninide çekmişim o refleksle. ama yalan oldu vurdum işte. otoyolda normal hızda normal seyrimizde gidiyoduk her neden frene bastıysa artık öndeki. vurduk.

allah korumuş dostum.arabab bu düzelir.araç yeni olduğu için dışrada yaptıramazsın mecbur servise gidicen.onuda kasko hallaede.sanırım 1milyarı aşan bi hasar çıkartırlar.canın sağolsun.kendine dikkat et.

Geri