2007 corsa van cam ve koltuk yaptırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cannobe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cannobe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar izmirdeyim tanıdıgınız yada yaptırdıgınız usta varsa önerebilirmisiniz yapdıkdan sonra muayenede sorun oluyormu ve bunu yaptırmanın aşagı yukarı fiyatları nedir

arkadaşlar izmirdeyim tanıdıgınız yada yaptırdıgınız usta varsa önerebilirmisiniz yapdıkdan sonra muayenede sorun oluyormu ve bunu yaptırmanın aşagı yukarı fiyatları nedir

Biz bir aralar karavan gibi kullanmak için VW minibüs almıştık. Orta döşemeyi söküp eve çıkarmıştık, çıkardığımız o döşemenin yerine de piknik masası koyuyorduk. Muayeneye giderken orta koltuğu yerine monte etmeden gitmiştik ve araç o hali ile muayeneden geçmedi. Yani görevliler aracı orijinal hali ile muayeneye kabul ediyorlar. Normal koşullarda koltuk sökme, koltuk ilave etme hakkımız yok. Araca arka cam ve koltuk ilave edeceğinize göre aracınız kapalı van tipi veya başka bir adla trafiğe çıkmış olmalı, yani tescil kayıtlarında "hususi otomobil" olarak geçmiyor. Eskiden vergi farkı alınıp bu tür tadilatlara izin veriliyordu ama artık bu tür işlere izin verilmiyor diye duydum.

vızeye gıderken kolugu sokmenız yeterlı cam konusuna bısey demıyolar zaten o camın orda olmaması kotu bısey yan tarafı goremıyosunuz sadece koltuk sokulmesı yeterlı koltuk ıcınde bornova sanayıde yapan yerler mevcut ben kendı aracımınkını ınterneten alıp montajı kendım yapmıstım eger el ıscılıgınız var ıse kendınız yapabılırsını

Geri