2007 Çekişmeli geçeceğe benziyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eskİ Bravo Ya GÖre Bu Şahane OlmuŞ Lİnea' Yi BeĞenmedİm

kaliteli olacak gibi. linea da zaten grande nin sedanı diye duyuruldu bazı yerlerde ilk başta ama sonradan iş değişti ve türkiye de üretilecek linea. ismini de türkiye nin belirlediği söyleniyor ama ben hiç bir yerde anket falan görmedim araç çıkmadan önce:o bravo da 1,4 lt turbo 150hp motor seçeneği de var. bu konuda iyi gibi ama tsi gibi 10 litre yakarsa hiç bi anlamı yok (vergi dışında)

Fiat Bravo ilk resmi (güncel) fotoları

bravo hoş olmuş ama bence alfa esintisi taşıyor :)

bravo gerçekten çok hoşş eski kasasınıda beğeniyordum saten yenisi çok fharika olmuş fiat işleri baya ilerletti yaw

fiat kendini aşmış mı acaba? yeni bravo

arkadaşlar az önce tv de reklamlarını gördüm, fiat baya bişey becermiş gibi görünüyor, acaba göründüğü kadar iyi midir?? sitesindeki linkler açılmıyor, teknik özellikleri göremedim ama dış görünüş bence çok başarılı

fiat-bravo-2007-picture-1.jpg
http://www.automotorclub.com/articole/Fiat-Bravo/images/fiat-bravo-2007-picture-1.jpg

çok şekil yaa :) keskin hatlardan kaçınmışlar güzel olmuş bence

1.6 120 hp ama turbolu bide bence motorda iş yok

punto-linea-bravo..
3 modelin de ön hatları aynı ya .. azıcık değiştirselerdi bari..
yok olum güzel olmuş nan ne değiştircekler :D çok güzel olmuş ben bu arabanın fiat olduğuna inanamadım hatta reklamların izlediğimde :D

1.6 120 hp ama turbolu bide bence motorda iş yok

120 hp nin yanında birde 150 hp lik olanı var. bence iyi bi araştır ... hatta torku 200 civarı bir tus ile 230 a çıabiliyor.

Geri