12 Mar 2008 #1 alper_astra2007 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2007 Mesajlar 133 Tepkime puanı 0 Puanları 0 merhaba arkadaslar., bende şimşek gri astra h war. bunun boya kodunu ogrenmek ıstıyorum bilen biri warmı ?
merhaba arkadaslar., bende şimşek gri astra h war. bunun boya kodunu ogrenmek ıstıyorum bilen biri warmı ?
12 Mar 2008 #2 E ezgene Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Mar 2007 Mesajlar 1,905 Tepkime puanı 4 Puanları 36 alper_astra2007' Alıntı: merhaba arkadaslar., bende şimşek gri astra h war. bunun boya kodunu ogrenmek ıstıyorum bilen biri warmı ? Genişletmek için tıkla ... imza yönetmeligine göre adınızı soyadınızı yazarmısınız.... boya kodu sağ yolcu kapısının orada, kilit sisteminin ordaki bantta yazar.
alper_astra2007' Alıntı: merhaba arkadaslar., bende şimşek gri astra h war. bunun boya kodunu ogrenmek ıstıyorum bilen biri warmı ? Genişletmek için tıkla ... imza yönetmeligine göre adınızı soyadınızı yazarmısınız.... boya kodu sağ yolcu kapısının orada, kilit sisteminin ordaki bantta yazar.