2007 astra clasik aldim,yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun, bineceksen tutulup tutulmaması önemli değil bence.
1,6 lar comfort oluyor, 1,4 ler club, sanırım farkları yol bilgisayarı ve arka camların otomatiği.

Teşekkürler ark.lar.araba 1.4 16v
sakin bir kullaniciyim,ev okul arasinda ara sira da gezmeler işte.yani şehir içinde yild bir defa da olsa memleket için uzun yola gideceğim.mak.yilda 10 bin km yaparim sanirim.
Arabanin yakiti hakkinda bilgisi olan var mi? Oratalama ne kadar yakar?

Ruhsatta yazan motor numaralarını kontrol et.
Motor numarası Z14XEP ile başlıyorsa onlarda triger yok zincirli dolayısıyla masrafsız bir motor.
Z14XE ise triger seti 60.000 km de değişecek.
Standart bakımlar 15.000 km de bir yapılır. 45.000 bakım yapılmamışsa yaptırman lazım. Serviste kayıtları var diyorsun.

Güle güle kullanman dileğiyle.....

güle güle kullan kardeş. ben 4 sene bindim herhangibir şikayetim olmadı bakımını yaptır bin arıza çıkaran bir araç değil yani ama piyasa ölmüş tabi.bi ara kampanyası vardı 23.500 dolayısıyla fiyat normal.üretimden kalktı araç bayiler son kalanları satıyorlar.ama ii araçtır memnun kalırsın.

teşekkürler ark.lar görüşleriniz için.
numaraya da baktım z14xep dediğiniz gibi.sanırım zincirli.

güle güle kullan kardeş. ben 4 sene bindim herhangibir şikayetim olmadı bakımını yaptır bin arıza çıkaran bir araç değil yani ama piyasa ölmüş tabi.bi ara kampanyası vardı 23.500 dolayısıyla fiyat normal.üretimden kalktı araç bayiler son kalanları satıyorlar.ama ii araçtır memnun kalırsın.

astra classic 2012 ye kadar üretinde. polonyada üretiliyordu GM üretimi sırbistana kaydırmayı planlıyor. üretimi durdu diyerek yanlış bilgi vermeyelim lütfen

Geri