2007 astra 1.3 cdti easytronic???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw bahsettiklerininde maşallahı var :) yağ eksiltme aslında büyük sorun. diğerleri zamanla her marka ve modelde çıkabilir karşıma. birde 3bin kmde araba alırken bu kadar az zamanda oluşabilecek büyük bir sorunu çıkmaz heralde karşıma...

bu ara da aracın donanım seviyesi nedir?
essentia-enjoy-enjoy sp-cosmo-cosmo + paketli?
bunlardan hangisi dir ki
bir de 3000 de ki aracı ne diye satıyormuş sordun mu...

yaw bahsettiklerininde maşallahı var :) yağ eksiltme aslında büyük sorun. diğerleri zamanla her marka ve modelde çıkabilir karşıma. birde 3bin kmde araba alırken bu kadar az zamanda oluşabilecek büyük bir sorunu çıkmaz heralde karşıma...
bunaraın cogu ilk bir kac ay hatta gun içinde yasanan sorunlar bildigim kadarı ile haberin olsun imalat kusuru yani bunların onemli bir kısmı

araç arkadaşımın ablasının aracı. kullanamamış ve jip alacak. yere yakın diye şikayetçi.

araç enjoy ama alırken bayağı bir donanım girmişler. bildiğim kadarıyla karter muhafaza, güvenlik film cam, park sensörü, kol dayama, blackline stop, yani sunroof hariç en dolusu dedi bana opel odak.

araç arkadaşımın ablasının aracı. kullanamamış ve jip alacak. yere yakın diye şikayetçi.

araç enjoy ama alırken bayağı bir donanım girmişler. bildiğim kadarıyla karter muhafaza, güvenlik film cam, park sensörü, kol dayama, blackline stop, yani sunroof hariç en dolusu dedi bana opel odak.
kac para ya veriyor sana aracı
pyle pek de fazla don ımı yok enjoyun( BMW ye binen birisi olarak bilirsin )

valla zaten deri koltuk sunroof veya yüksek süratte güven falan aramayacağız arabada en önemlisi performans :)

prensipte 30bin liraya anlaştık. zaten durumları çok iyi alacağım kişilerin. piyasasına baktım daha yüksek yani 37-38 isteyenler bile var ki bu donanımlardan daha eksikleri bile var. jip gelince alacağım arabayı. onun içinde ön bi araştırma yapıyorum.

sıfır fiyatı ne kadar mış?
tanıdık diye ucuza veriyor sa hiç kacırma bildigin araba en azından

alma derim ben sana
ben hiç memnun degilim motordan
chip de taktırdım ancak alt devirlerde ki yıgılma kaybolmadı
servis işi cok zahmetli ama iyi bir ustan var sa cozulmez degil
onun yerine toyota dizel alsan bel ki daha iyi olur
agır-karizmatik-guven veren bir arac
işçilik konusunda emsallerinden cok ote de
malzeme kalitesi ve fiyat/donanım acısından bence bu sınıfın en iyi aracı
şu motor ile klima sorunu olmasa...
kalanının tamamı halledilir...
tasarruf konusunda cimri bir motordur dogrudur ama sehir içi kullanımda bu tasarrufundan dolayı aracı san ki sırtında taşıyosun gibi hissediyorsun
ben sakin surerim gaza gelmem gaza basmam diyorsan eger ilk alacagın arac bu olmalı derim onun dışındaki problemleri halledersin ve de onlar zaten hemen hemen her aracta da olur zaten hele hele bmw kullanıp da servisi ezberledigine gore o bile sorun cıkartıyrmuş demektir

+1000

Ben 1.3 cdti'lerin easytronic yok diye biliyodum bi yanlışlık olmasın...

astrayı batırdın gittin cüneyt ,koltuk gıcırtısı bir kere hiç yok,devirlenme 1.5-2 arası süper,bencede çok klas bir araba,hele hele birde enjoy ve easytronik daha süper,bildiğim kadarı ile hakan 6 vites daha süper,hızlanma deviri donanım sürüş yapısı belkide türkiyede satılan arabalardan en iyisidir hiç gözünü kırpmadan al derim ben 2 aydır kullanıyorum astra h 1.3 cdti ve çok memnunum

Geri