2007 1.6 enjoy ne kadar eder.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leqendy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun diyelim

Daha evvel bahsetmiştim bir arkadasımın aracı
2000 model astra g idi.
acil para ihtiyacı ile dün aksam ilana koyduk 21500 den, telefonu susmadı neredeyse. Ve bugun 21e satıldı.
Velhasıl fatih kardeşim piyasa çok arttı sende kendi aracınla gördün bunu :-)

Ben yazın 94 model BMW 3.16i alacağım kısmetse, 18-19 gibi paralara kıyarak.
Araç arkadaşımda şuan kullanıyor yazın satıp 3.20 alacakmış. Araç 137.000 km'de full orjinal. Daha alındığı günkü faturası duruyor, döşemeler müthiş temiz.
Tek sıkıntısı otomatik vites olması. Bakalım, arkadaşla pazarlığımı atıp almayı düşünüorum.
İşin özü sözü, temiz arabanın her daim gideri vardır. Yeri gelir 94 model araç 18.000-20.000 lira eder.

3.16 ve 3.18i almak çok büyük zarar [MENTION=58542]ahmetokur[/MENTION], ikna edicem seni 3.20 alman için. 6 silindir altındaki eski bmwler makbul değil :)

3.16 ve 3.18i almak çok büyük zarar @ahmetokur, ikna edicem seni 3.20 alman için. 6 silindir altındaki eski bmwler makbul değil :)

Maddi destek lazım biraz temiz bir 3,20 için. pederden hayır yok :)
Bence önce bi 3.16, 3.18 takılıp sonra geçeriz 3.20 ye yavaş yavaş he öle olmazmıki?
Senin gibi Vectra B sonra Vectra C hesabı :D Ama binmeden ölmeyecem bu 3 harfli merete :D

Öyle olur tabi de, vectra muhabbetini biliyosun artık şahin gibi oldu, kolay satılıyo :D BMW piyasasının en iyi gideni de 3.20, hatta bugün gelirken benzinlikte 3.20CI gördüm, tost makinasıyla çektim resmi, atarım bir ara bembeyaz dehşet bişeydi...

Geri