2007 1.6 enjoy ne kadar eder.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leqendy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçenlerde astra g araç görmüştü internette kaç model oldugnu unuttum 35 bin istiyordu arkadaş bulabilirsem atıcam.

Aynen neler neler var ya ilanlarda.
Bende diyimki o zaman ben Vectra C'ye 15bin lira bile vermem. eee ben vermedim diye Vectra C'nin değeri mi düştü? piyasası mı değişti?

ya piyasayı bilmek lazım, araştırmak lazım... millet bi arabayı taban fiyattan değerlendiriyor... motoru ölmüş şanzumanı sorunlu pert kaydı olan heryeri sorunlu bi astra g'yi bende alırım 14-15'e rahatlıkla... Ama eli ayağı düzgün temiz bi astra g 20-21 rahat eder!

seni mi kıracaz ya 23 eder.
2001 focus bal sarısı ghia kaç para eder ? 189 binde ekspertiz raporu vardı sağ ön çamurluk değişmiş. sol ön farda çatlak var. kaputta ufak tefek taş işleri. ve değişen parça hariç 3 parça boya. tartarini lpg sistemi. triger 160 binde değişmiş. yağını değiştirip bineceksin ? kaç para eder sence ?

seni mi kıracaz ya 23 eder.
2001 focus bal sarısı ghia kaç para eder ? 189 binde ekspertiz raporu vardı sağ ön çamurluk değişmiş. sol ön farda çatlak var. kaputta ufak tefek taş işleri. ve değişen parça hariç 3 parça boya. tartarini lpg sistemi. triger 160 binde değişmiş. yağını değiştirip bineceksin ? kaç para eder sence ?

Ekspertize sokarım, motor durumuna bakarım önce. Tutulmayan renk + değişen + 3 parça boya olması sebebiyle piyasası 20-21 olan bu aracı 18-19'a isterim. Tabi motor durumu iyiyse, hadi taş çatlasa 20 diyelim..
Motor patates olmuşsa 15'ten fazla vermem.

Ekspertize sokarım, motor durumuna bakarım önce. Tutulmayan renk + değişen + 3 parça boya olması sebebiyle piyasası 20-21 olan bu aracı 18-19'a isterim. Tabi motor durumu iyiyse, hadi taş çatlasa 20 diyelim..
Motor patates olmuşsa 15'ten fazla vermem.

Yanlis iste o renk focusun en cok tutulan renklerindendir. Bu araba 2 sene once max 16 bin liraydi. Simdi 20 isteyen acsin avcunu yalasin. Bu arabayi icradan falan degil bildigin sahistan 15 dediler 13750 babamin kuzenine aldik. ;) 20 bine gerek yok yani ben buluyorsam herkes bulur yeterki bulunmaz hint kumasi imaji vermeyin adamlara.

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlis iste o renk focusun en cok tutulan renklerindendir. Bu araba 2 sene once max 16 bin liraydi. Simdi 20 isteyen acsin avcunu yalasin. Bu arabayi icradan falan degil bildigin sahistan 15 dediler 13750 babamin kuzenine aldik. ;) 20 bine gerek yok yani ben buluyorsam herkes bulur yeterki bulunmaz hint kumasi imaji vermeyin adamlara.

Ya tamam 13750'ye alındıysa sebepleri vardır illaki.

1- Satan adam net gerizekalıdır piyasadan haberi yoktur aracının değerinden...
2- @Flea_ nickli Mert piyasası 29-30bin olan Vectra C 1.9 cdti arabayı 23500'e mi öle bir fiyata aldı. Neden? 2 parça değişen, 2 parça boya? Dizel araç ve 217.000 km'de büyük risk? Belki hasar kaydı? Fotoğraflarına baktığımda ön farlarının değişik olduğunu görmüştüm, muhtemelen önden darbe almış... Belki satan adamın gizlediği masraflar çıkacak bir süre sonra ya da var ufak tefek?
3- Adamın evine icra memuru gelecektir yarın, elden çıksın kurtulayım eşe dosta rezil olmaktan diye vermiştir...
4- Bu araba bu fiyattan ne zaman satıldı? 2009? 2010?
5- Şuan bahsettiğin aracın en kötüsü 18binden satılıyor...

Yani ucuz arabanın birçok sebebi var... Sen şuan o focus'un piyasası 15bin diyebilir misin bana? Pert kayıtlı olanını alırsın 14-15'e anca... Haksız olduğum kısımları söyle?

Arabanin perti olsa ben yaklasirmiyim sence ? Ki babamin kuzeni abim kaportaci arabayi o aldi;) sen sahibinden piyasasina cok kanma. Ben 17800 2011 de astra g verdim bana kimse o fiyatin ustune o arabayi aldiramaz. İllaki buluruz ;)

Arabanin perti olsa ben yaklasirmiyim sence ? Ki babamin kuzeni abim kaportaci arabayi o aldi;) sen sahibinden piyasasina cok kanma. Ben 17800 2011 de astra g verdim bana kimse o fiyatin ustune o arabayi aldiramaz. İllaki buluruz ;)

Yav tamamda ağzınla söylüyosun 2011 diye, o zaman böyleydi piyasası çünkü. 3 yıl geçti aradan...
99-2000 honda namıdiğer civic 1.6ies olanlar inan 16-17 arası seyrediyordu o zamanlar, hemde en kralı. Neden şimdi herkes 20-21 istiyor? Hatta bizim siteye bi abi konu açtı 2001 modelini 23.500'e aldım diye? Bu adam mal mı yani niye vermiş o kadar parayı. Şuan senin 17800'e sattığın arabanın pazarlığı yapılıp 20-21'e satılıyordur emin ol...

Ya sen anlamak istemiyorsun. Bir araba yaslandikca deger duser. Sen bakma sahibindende olan fiyatlara. Tok saticiyi gectim hakikaten arabasini satan adamla vur oynasin cal patlasin 20 yazan arabayi 17ye aliyosun... Onceden millet pazarlik cok oluyor hesabiyla fiyat yuksek yaziyodu baktilar o fiyatlara alan var adamlar piyasasi bu demeye basladi. Sendeki combonun beyazini safranboluda kaca satilmis olabilir 2007 mi neydi tam hatirlamiyorum ama kaca satilmistir ?

Ya sen anlamak istemiyorsun. Bir araba yaslandikca deger duser. Sen bakma sahibindende olan fiyatlara. Tok saticiyi gectim hakikaten arabasini satan adamla vur oynasin cal patlasin 20 yazan arabayi 17ye aliyosun... Onceden millet pazarlik cok oluyor hesabiyla fiyat yuksek yaziyodu baktilar o fiyatlara alan var adamlar piyasasi bu demeye basladi. Sendeki combonun beyazini safranboluda kaca satilmis olabilir 2007 mi neydi tam hatirlamiyorum ama kaca satilmistir ?

Combo'ların arka bagaj kapağı tek menteşe olanlar (yukarı doğru açılan) biraz daha yüksek fiyatları. Ben 19250'ye aldım, gayet tok satıcı bi adamdı arabama güveniyorum falan diyordu, yalan değilmiş 20.000 km yol yapıp sanayiye uğramadım herhangi bir problemden dolayı... Tabi şimdi ben burda sana kendi arabamı övüp vay efendim siyah beyazdan üstündür demiycem öle bi aptallık yapmıycam. Tabiki beyaz olaydı iyiydi laflarını çok duyuyorum, Türk insanımızın değişik çılgınlıkları, renk hastalıkları...

Tek menteşe yani benimki gibiyse km'si düşük araba temizse kaza bela değişen yoksa 20-21'e kadar yolu var bence. Haaa eğer yıpranmış darmadağın olmuş değişen boya bol sayıdaysa 17-18 en fazla...
Arka kapısı çift olanlar (yana doğru açılan tip) zaten 14'ten başlıyor...

Husuilerin koltuklular tek aciliyor diye biliyorum zaten. O araba 16000 bine aldi pederin eski elemani 23 e satti 2 hafta binmedi. Simdi bu arabanin piyasasi 16 mi 23 mu sen karar ver. ;)

Geri