2006 zafira enjoy lpg hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutcuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutcuk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hoca-45 selam
bir şey soracaktım size cevaplarsanız sevinirim
bendede 2006 1.6 enjoy zafira var benzinli aşağı yukarı bir senedir benzinde biniyorum
tüp taktıracağım için araştırmalara başladımda sizdeki tüpüm markasını ve lpg'de aracın çekişi malum araç ağır motor küçük
bana tüpün olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim
user_online.gif
progress.gif

hoca-45 selam
bir şey soracaktım size cevaplarsanız sevinirim
bendede 2006 1.6 enjoy zafira var benzinli aşağı yukarı bir senedir benzinde biniyorum
tüp taktıracağım için araştırmalara başladımda sizdeki tüpüm markasını ve lpg'de aracın çekişi malum araç ağır motor küçük
bana tüpün olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim
user_online.gif
progress.gif

slm arkadaşlar bende 2006 1,6 enjoy zafira var aşağı yukarı 1 senedir benzinde biniyorum aylık benzin giderim 350-400 tl.civarı zafira kullanan veya konuya hakim olan arkadaşlarımız hangi tüpü önerir malum araba agır çekişi ne olur.yani bana olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür eder herkeze iyi günler dilerim

günlük yaptığım km 30
yılda bir tatile

Aracım 2006 model Opel Zafira Cosmo 1.6 16V 115 hp. Lpg kit Zavoli serisini bilmiyorum evrakları araçta duruyor.Bence kasaya göre motor gayet uyumlu en azından bana göre yaterli.Özellikle ş.içi dur kalk trafikte oldukça sıkıntı hantal kalıyor ama zamanla ona da alıştım.Tam uzun yol arabası zaten anlatmama gerek yok.Şimdiye kadar lpg den dolayı önemli bir sorun yaşamadım.Sadece yazın rölantide titreme ve birkaç defa stop etme durumu oldu.İvedik Zavoli Ankara bölge müdürlüğünde ayar yaptılar düzeldi şimdi arada bir yapıyor ama çok kafama takmıyorum.Yakıt olarak en son geçen hafta çoğu ş.arası olmak üzere 74 liralık gazla 380 km yaptım bence gayet ideal ... :alkis:

teşekküe ederim yorumunuz içinn

Rica ederim sorun değil her zaman acizane yardımcı olmaya çalışırım ... :good:

2006 zafira cosmo 1.6 18000 km önce taktırdım. neden daha önce taktırmadım diye soruyoeum kendime. izmit FS otogaz tavsiye ederim.

Geri