2006 Opel Astra 1.4 Twinport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Khufu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Khufu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, 2006 model Opel Astra 1.4 Twinport almayı düşünüyorum. Ancak çekincelerim var, araç 1300 kg 90 Beygir. Motor kasayı kaldırıyormu, çekişi nasıl. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

Ben 3 aydır kullanıyorum. Daha önce, tüplü Broadway kullanmıştım. Onunla kıyaslayınca, araç benim için çok iyi. Ancak, aşırı hız tutkunuz varsa veya ışıkta beklerken kalkışları önce ben yapayım hevesiyle araba kullanacaksanız, beklentilerinizi karşılamayabilir. arabanın performansı birazda sizin araba ile ilgili algılarınıza ve beklentilerinize göre değişir. Ben kullanıyorum ve memnunum.

kasayı kaldırma olayı değilde
perfonmans olarak biraz sıkıntı olabilir..

Bence sakın 1.4 motor asta almayın, 1.6 sının bile performansu malum, araba gitmiyor, kalkışlar da berbat.

bak arkadaşım.... 1.6 nın arkasındaki logoyu sök bir ona bir diğerine bin ayırt edemezsin. çünkü değerler birbirine çok yakın... rahatlıkla alabilirsin... 1.6 nın üstün tarafı dijital klima olanıdır bence........ astra g alacaksan dijital klima olanı almalısın o kadar. her 2 aracıda kullandım 1.6 sadece vites geçişleri uzun o kadar... boraya golf e turbo dizel hiçbir araca yetişemezsin, astra bir aile otomobilidir kısacası....

1.4 kakıslarda problemlı sadece...Gerçi 1.6nında pek farkı yok ama 1.4 gore daha ıyı...1.6 astra almanızı onerırım...hiç yoktan bırılerıne kafa tutarsınız...:D

Geri