2006 Model Astra H sahibi üye

mustafasadık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Başlıktanda anlaşışacağı gibi 2006 model astra h enjoy suport model aracım var
koltuk ayarı ile ilgili sanırm kollarda eksik var,
aynı araçtan olan varsa sürücü koltugunda toplam kaç kol var paylaşabilrse sevinirim, benim koltukta eksik kollar var sanırım gerçekten öyleyse bi çaresine bakacağım

2006 Astra H Enjoy;

Sürücü koltuğu önünde ileri geri gitmesini sağlayan kol,
Sol yanında yükseklik ayarı için kol,
Sol arkada sırt kısmını yatırmak için kol.

benim araçta bu kadar, bazı araçlarda gördüğüm sırt desteği için sağ üstte de bir ayar kolu var. Onların paket ve yıl bilgilerini bilmiyorum.

2006 Astra H Enjoy;

Sürücü koltuğu önünde ileri geri gitmesini sağlayan kol,
Sol yanında yükseklik ayarı için kol,
Sol arkada sırt kısmını yatırmak için kol.

benim araçta bu kadar, bazı araçlarda gördüğüm sırt desteği için sağ üstte de bir ayar kolu var. Onların paket ve yıl bilgilerini bilmiyorum.

Anladım kardeşim, benimkindede aynı demekki ekisk değilmiş, bendede toplam 3 kol var, sağ önde yada sağ yanda hiç kol yok.
ben oturulan kısmın önününü havaya doğru kaldırmak istiyordum ama yapamıyorum:(
sen memnunmusun koltuk rahatlığından

Şükür diyelim, maalesef Astra H larda koltuk böyle. Bende biraz şikayetçiydim, bi civic, focus veya G kasaların bile koltuğu daha rahat geliyor, zamanla alışıyorsun.

koltuklar konusunda sanırım astra h kasalar biraz zayıf kalıyor.. focus 2 kasa aracımızla kıyasladığım zaman koltuk seviyeleri genel olarak araçta düşük seviyede kalıyor..sürücü koltuğunu ayarlayabiliyoruz ama diğer koltuklar için yüksek seviye söz konusu pek olmuyor maalesef :(

Anladım kardeşim, benimkindede aynı demekki ekisk değilmiş, bendede toplam 3 kol var, sağ önde yada sağ yanda hiç kol yok.
ben oturulan kısmın önününü havaya doğru kaldırmak istiyordum ama yapamıyorum:(
sen memnunmusun koltuk rahatlığından

Benim arabamda 2006 cosmo oturulan kısmın önünü havaya kaldırmak için koltuğun altında ileri gerihareket ettirenkolun haricinde bir kol daha var.
Toplamda
-1 sol yanda cırt-cırt lı kol oturulanyeri yukarı aşagı hareket için
-2 sol tarafta yaslanılan yeri yatırıp kaldırmak için
-3 oturulan yerin altında ileri geri hareket ettirmek için
-4 oturulan yerin altında oturulan yerin uç kısmını kaldırmakiçin
-5 yan tarafta bel desteği için

Geri