2006 astra hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan slck24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slck24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2006 ASTRA HB ENJOY 1,6 SPOR PAKET

Araçı yeni aldım ve hayatımda ilk defa opel araç aldım kullanan arakadaşlar bilgiverir se sevinirim bana motor biraz gürültülü geldi sanki dizelgibi çalısıyo vede içeri motor sesi cok alıyo yada honda kullandım bundan önce sıfır motor sesi bi anormalikmi var standart bölemi çalısıyo astralar..bide oksijen sensörleri arızalı daha değiştiremedim ondanda olabilirmi..

Son düzenleme:
İlk önce hosgeldın aramıza ,, bende astra h kullanıcısıyım benım aracım cdti olmasına ragman rahatsız edıcı bır ses yok içinde... ki sizin aracınız benzınlı olmasına ragmen ses almaması gerekıyor ama soyle bır durum var yolda gıderken lastık sesını bıraz ıcerı alıyor tek sıkıntı bu yoksa genel olarak iyi aletlerdır sıkırtı tıkırtı vermez :)

İlk önce hosgeldın aramıza ,, bende astra h kullanıcısıyım benım aracım cdti olmasına ragman rahatsız edıcı bır ses yok içinde... ki sizin aracınız benzınlı olmasına ragmen ses almaması gerekıyor ama soyle bır durum var yolda gıderken lastık sesını bıraz ıcerı alıyor tek sıkıntı bu yoksa genel olarak iyi aletlerdır sıkırtı tıkırtı vermez :)

walla rolantide falan sesi iyi derecede veriyo içeri yada bana ölegeliyo :)

Kafamı kurcaladı sımdı rolantıdeyken bır 10 sn lık video cek bakalım senın aracdamı problem var yoksa normalımıdır bu görup dınlemek lazım :) Benzınlısı ses yapmaması lazım cunku .

Kafamı kurcaladı sımdı rolantıdeyken bır 10 sn lık video cek bakalım senın aracdamı problem var yoksa normalımıdır bu görup dınlemek lazım :) Benzınlısı ses yapmaması lazım cunku .

tamam bugun çekim dinleyin:) makineyede bağlattım alırken araçı sadece oksijen sensörleri arızalı dediler başka derdi yok dediler..

tamam bugun çekim dinleyin:) makineyede bağlattım alırken araçı sadece oksijen sensörleri arızalı dediler başka derdi yok dediler..

Birsey olmaz bu devırde bız oksıjenı zor alıyoruz :D hayırlı ugurlu olsun dert bela vermesın :)

Birsey olmaz bu devırde bız oksıjenı zor alıyoruz :D hayırlı ugurlu olsun dert bela vermesın :)

saol sanada dert tasa vermesin 17 jant taktım haftasonu tesisat bağlatım hondadan alt yapı mevcut bizim orj teyip kaldırırmı bas mid amfi vs falan mp3 calar var nasılsa:)

benmde 2006 astra vardı 2-3 tane servise gidip sordum bunu çanakkalede ekşiler olsun istanbulda erdemir vs. başka ustalarada sordum bu araçların kendi motor sesi herhangi bir problem yok dendi kaç kerede makinaya bağlandı oradada bi arıza göstermiyordu bu araçları bu şekilde kabullenmek lazım

saol sanada dert tasa vermesin 17 jant taktım haftasonu tesisat bağlatım hondadan alt yapı mevcut bizim orj teyip kaldırırmı bas mid amfi vs falan mp3 calar var nasılsa:)

Valla 225 lastık 17 lik BBS jant taktırmak ıstıyorum bende kısmet olursa bakıcam o ses sıstemını bende dusunuyorumda orjınal cd calarına uymuyor sanırsam amfi , orjınalı cıkartıp baska bır cd calar almak gerek öylede arabanın ön konsolu bozuluyor , sen dene eger olursa on konsol bozulmadan banada soylersın bende yaptırırım :)

orj teypler kesme yapıyor tesisatta haberiniz olsun

Son düzenleme:
Geri