2006 astra h cdtİ ariza ve ÇekİŞ problemİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuncx40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ACN ve alt kisimdada numaralar yazmasi lazim bu numaralara göre ariza tespiti yapilabilir, o numaralari yazarsaniz iyi olur , bu arada ayni sekilde bekleyin 10 sn kadar numaralar degisecektir veya tek ariza numarasi var ise en son km gelecektir arabaniz kac km de ise..yani km gelene kadar bekleyin bu arada ACN olan kismi cep telefonu ile video yada fotograf cekin yazamayabilirsiniz eger hata kodlari fazla ise ..[/Q

Söylediğiniz gibi yaptığımda (ECN 112008) İLE (ECN 161450) KODLARI ÇIKIYOR.

P1614 anahtar transponent tanımı hatası muhtemelen ya pil bitmek üzere yada Cİm de sorun var
asıl sorun potensiometre bu gazpedalı da olabilir sonuçta bir birine bağlantılı opel servisine gösterin,beyini yaptırdım diyorsunuz geriye potensio ve pedal sinyalleri kalıyor tech2 ile baksınlar derim

P1614 anahtar transponent tanımı hatası muhtemelen ya pil bitmek üzere yada Cİm de sorun var
asıl sorun potensiometre bu gazpedalı da olabilir sonuçta bir birine bağlantılı opel servisine gösterin,beyini yaptırdım diyorsunuz geriye potensio ve pedal sinyalleri kalıyor tech2 ile baksınlar derim

makine ile arıza koduna bakılınca gaz pedalı konum sensörü arızası veriyor, ancak sanayide ki ustalar sigorta kutusunda arıza olduğu iddiasında bulunuyorlar, dün sanayide usta kutu üzerinde bir kaç işlem yaptı daha önce buradan da tamir yapıldığını gösterdi, bir gün kullandım arıza vermedi, ancak genelede arızayı soğuk havalarda veriyor,

Geri