2006 astra cdti njoy simsek girisi bir arac sahibiyim egitim sebebiyle yurtdisindayim kismetse hazirana gelecegim. En son yilbasinda aracimin halini gordugumde aracimdan soguduk saolsun kardesim ehliyeti yeni aldi ve kendisi pis bir insan oldugundan arabanin icini mok goturuyor desek yeridir.
Bu kriz ortaminda ve askere gitmeden once arabami yenilemenin sacma olacagi dusuncesine vardigimdan aracima tekrar asik olmak icin aracima ic dis modifiye yapmayi planliyorum.
Aklimdan gecenleri aktarayim lutfen sizde bana yardimci olun.
Izmirde ikamet ediyorum , fakat istanbuldan yada baska sehirlerden fiyatin uygun olmasi durumunda parcalarida alabilirim.
Nereden temin edilir , fiyati nedir , basinizdan gecen tecrubeleriniz varsa paylasabilirsiniz...
Ilk basta arabayi aldigim andan itibaren ;
Carbon clean (izmirde nerede yaptirilir) En son arac 60bin kmde idi
Bakimi gelmismi gelmemismi farketmeksizin aracimi 75bin km bakimina sokacagim.
Guvenmiyorum cunku kardesime 
Eger fiyatta anlasabilirsek forumdaki arkadasa yeni tip hks blow off + box modulu taktiracagim.
35mm Eibach yay ( forumdan edimdigin bilgiye gore piyasada dizeli olan zor bulunuyormus)
On farlari mercekli ve angel eyes bi- xenon kiti fiyata gore sisleride unutmuyalim onlarida yapalim
(aracimda xenon yok)
On panjur hakkinda fikrim yok degistirmelimiyim ne yapmaliyim? Fikrinize ciddn ihtiyacim var.
arka stoplar ledli birkac secenek var ama astra ustunde nasil durduguna dair bir fikrim yok , kisaca arka stoplari yakisani bulacagimiz sekilde degistirmek istiyorum
pedal setini kullanisli ve guzel gorunen pedal setiyle degistirmek
kapi esiklerine astra yazisi yapistirmak
app plaka
en son olarakta 17inc jant fikirlere ve arac ustunde orneklere ihtiyacim var.(forumda bir arkadasimizda siyah astrasinin jantlarina hasta oldum diyebilirim
)
En son olarakta mok goturen aracimi bunlarin montaji yapildiktan sonra
2 numara film cekildikten sonra
komple ic temizlik ve boya korumami olur parlatmami onlari yaptirmak gibi planlarim var.
Yani araci yavas yavas yapma taraftari degilim parcalari bir anca toplayip bu isleri 2 haftada bitirip aracima asik olma egilimine girecegim.
Lutfen yorumlarinizi ve dusuncelerinizi esirgemeyin.
En mantiklisi ve uygun olani nerede bulunur gibi gibi..
Tesekkurler
Bu kriz ortaminda ve askere gitmeden once arabami yenilemenin sacma olacagi dusuncesine vardigimdan aracima tekrar asik olmak icin aracima ic dis modifiye yapmayi planliyorum.
Aklimdan gecenleri aktarayim lutfen sizde bana yardimci olun.
Izmirde ikamet ediyorum , fakat istanbuldan yada baska sehirlerden fiyatin uygun olmasi durumunda parcalarida alabilirim.
Nereden temin edilir , fiyati nedir , basinizdan gecen tecrubeleriniz varsa paylasabilirsiniz...
Ilk basta arabayi aldigim andan itibaren ;
Carbon clean (izmirde nerede yaptirilir) En son arac 60bin kmde idi
Bakimi gelmismi gelmemismi farketmeksizin aracimi 75bin km bakimina sokacagim.

Eger fiyatta anlasabilirsek forumdaki arkadasa yeni tip hks blow off + box modulu taktiracagim.
35mm Eibach yay ( forumdan edimdigin bilgiye gore piyasada dizeli olan zor bulunuyormus)
On farlari mercekli ve angel eyes bi- xenon kiti fiyata gore sisleride unutmuyalim onlarida yapalim

On panjur hakkinda fikrim yok degistirmelimiyim ne yapmaliyim? Fikrinize ciddn ihtiyacim var.

arka stoplar ledli birkac secenek var ama astra ustunde nasil durduguna dair bir fikrim yok , kisaca arka stoplari yakisani bulacagimiz sekilde degistirmek istiyorum
pedal setini kullanisli ve guzel gorunen pedal setiyle degistirmek
kapi esiklerine astra yazisi yapistirmak
app plaka
en son olarakta 17inc jant fikirlere ve arac ustunde orneklere ihtiyacim var.(forumda bir arkadasimizda siyah astrasinin jantlarina hasta oldum diyebilirim

En son olarakta mok goturen aracimi bunlarin montaji yapildiktan sonra
2 numara film cekildikten sonra
komple ic temizlik ve boya korumami olur parlatmami onlari yaptirmak gibi planlarim var.
Yani araci yavas yavas yapma taraftari degilim parcalari bir anca toplayip bu isleri 2 haftada bitirip aracima asik olma egilimine girecegim.

Lutfen yorumlarinizi ve dusuncelerinizi esirgemeyin.
En mantiklisi ve uygun olani nerede bulunur gibi gibi..
Tesekkurler