2005 model astra elegance fıyat normalmı arkadaslar yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.facebook.com
arkadaslar bı samımı arkadasım ankara da astra h elegance bulmuş royal mavısı 33000bın km de cam tavan boya vuruk lpg yok 27 bın dıyor sahıbı bu fıyata alınırmı normal mı sızın fıkırlerınıze ıhtıyacım var arkadasım haber beklıyor cevaplarınızı beklıyorum

lpg olsa yürüyenine lastiğine rotuna botuna bakıldıktan sonra o para gözü kapalı verilirdi burak.

Geçen ay arkadaşım 2006 Astra Njoy 50.000 km'deki tertemiz aracını 27.250'ye yalvar yakar olan birine 2 gün içinde sattı. Alıcı peşinde koştu resmen. Araç gerçekten temizse değeridir diyorum.

Araç temizse verilerbilir...temiz araç para ediyor...

bence fıyat bıraz pahalı gercı arac 33bın km ıyı ama oda nekadar ınandırıcı tabı oda var bıraz daha arastırsanız ıyı olur dıyorum tabı son karar sızın ben pek sıcak bakmıyorum 2005 model bı aracın ankara gıbı buyuksehırde 33bın km olması cokda normal bısı degıl kı cok yatan aracda zaten ıllakı bı sorunları cıkıyo onuda hesaba katın aracıda almadan servıse sokmakdan sakın kacmayın hatta adamla anlasın aracı servıse sokarım saglamsa servıs parasını verırım degılse sen verırsın ben arkama bıle bakmam en guzelı budur

arac servıse sokuldu servıscı begendı bıze okey verdı alın dıye 26,500 alındı satan adam daha elegance oldugundan haberı yok bızıde suphelendırmıstı acaba enjoy mu bu kadar para verılmez eger enjoysa dıyorduk elegance cıktı araba dolu cam tavan tut cc kontrolune kadar var boya vuruk bırsey cıkmadı yanlız lpg yok ışte tek kusuru o yardımlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar sagolun

Bu kasanın sıfırı (Classic 3 yani) 36 bin lira değil mi şu an?
Sıfırı 36 lira iken, 7 yaşında bir araca 27 bin lira... İyi düşünürdüm açıkçası, karar veremedim. :confused:

arac servıse sokuldu servıscı begendı bıze okey verdı alın dıye 26,500 alındı satan adam daha elegance oldugundan haberı yok bızıde suphelendırmıstı acaba enjoy mu bu kadar para verılmez eger enjoysa dıyorduk elegance cıktı araba dolu cam tavan tut cc kontrolune kadar var boya vuruk bırsey cıkmadı yanlız lpg yok ışte tek kusuru o yardımlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar sagolun

Hayırlı olsun yazdıktan sonra gördüm :) Kazasız, belasız sürüşler.

Bu kasanın sıfırı (Classic 3 yani) 36 bin lira değil mi şu an?
Sıfırı 36 lira iken, 7 yaşında bir araca 27 bin lira... İyi düşünürdüm açıkçası, karar veremedim. :confused:
full bı arabaya bınmek var clasıcc sıfır satarken zarar ugramak var bu araba 5,6 ay ıcınde satılabılır o yuzden tercıh edıldı kardesım sende haklısın 10 bın daha koyulur sıfırı alınır dıye sıfır aldınmıda en az 10 bınmek lazım parasını hakkını versın dıye :D
Hayırlı olsun yazdıktan sonra gördüm :) Kazasız, belasız sürüşler.
cok sagol tesekkur ederım allah herkeze ban sızede nasıp eder ınsallah :)

Hayırlı uğurlu olsun. Bence pişman olmaz. İyi araç iyi fiyat. Elegance olması da cabası...

Geri