2005 Corsa C şöför tarafı halılar ıslak ( İÇERİ SU ALMA )

alpsea35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Mar 2014
Mesajlar
17
Tepki puanı
0
Puanları
1
Siteyi ziyaret et
Merhaba dostlarım abilerim, yardımınıza ihtiyacım var. Önceki hesabımın epostasını kaybettiğim için giriş yapamadım yeni hesap açtım.
Araç 2005 1.2 twinport corsa C. Kazası belası yok ilk el sıfır alınan araç. İzmirin bitmek bilmeyen yağmurları sonucu şöför tarafın halısı ve tam arka yolcu tarafın halısı havuz olmuş durumda. Suyu çektik kurutmaya çalıştık nafile. Aracın çürümesinden endişeleniyorum büyük ihtimalle GİDERLER tıkanmış.
Daha önce başına gelen varsa ne yapmam gerektiği hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Bu giderler nerdedir veya suyu nereden alıyordur vb. Bir çok konu gördüm soldan su alan corsa c modellerini.
Saygılar
 

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Katılım
2 Kas 2017
Mesajlar
4,440
Tepki puanı
1,959
Puanları
113
Siteyi ziyaret et
Öncelikle 2005 model oldugundan,kapı fitilleri kontrol edilmeli..Yırtık delik vs varmı diye..Sonra,Motor kaputunu kaldırın,cama doğru sağ ve solda iki adet boşuk var..Petek ve yumuşak bir sünger vardır..O bölümleri bir kontrol edin..Bizim astralarda kapılaraın için su dolar(Hala bana saçma geliyor)altta tapa var onu çıkarınca su akar..Sizde mevcutmu bir bakın..Mevcutsa onu boşaltmayı deneyin..Davulumbazı kontrol edin..Kırık çatlak delik vs varmı diye...Aynı şekilde arka bagaj bölümü ve silecek fıskiye hortumu kontrol edilmeli...
 

mihman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Nis 2019
Mesajlar
3
Tepki puanı
2
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Aynı problem 2001 corsamda var daha once ses sistemi tesisati icin sağda iceriye girisi olan tapa delinip silikonlanmis ve westinghouse çevresindeki siyah kaplama yipranmaya başlamış ordanda alabilirmiş aklinizda bulunsun
 
Üst