2004 vectra lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasso331
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasso331

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
2004 model vectra daki şuan kullandığım lastik ebatı 215 55 16
205 55 16 lastik alsam takabilirmiyim.Fiyatta 250-280 ytl gibi fark oluyor
teşekkür ederim.(Lastik markası bridgestone ER300)

Aynı araçtan bende de var.Ben 205 55 16 alacam.
selamlar

Ben şu anda 205 55 16 lasik kullanıyorum.Araç yere daha yaklaştığından pek svrulmuyor ama en küçük kasiste altı yere değiyor,yağmurlu havalarda su birikintisine girdiğinde kullanım zorlaşıyor.

valla bende 205 55 16 kullanıyorum hiç bir prople yok kardeşim arac cok az 1 veya bilemedin 1,5cm alçalıyor alt tarafı deyilde ön sakalı bazen sürtüyoruz aracın ilk hareketi birazdaha rahat gibi geliyor bana. görüntü olarak lastik aracın üzerinde biraz cılız duruyor okadar yakıtta deyişiklik yok 215ebad lastik daha çok yakışıyor vectolara

fabrıka 215 koyduysa bilki bir bıldıgı vardır.cok pahalı gelıyorsa pert aractan cıkma lastık al benım gıbı tanesı 50 brıdgestone er300 arayıp bulacaksın ben zonguldaktaydım bostancıya lastık almaya gıttım mesela uygun oldu benım ıcın hem kartaldan onkadan rot kolu falanda aldım cok uyguna geldı.

http://www.lastix.com/haberler.asp?nws=14
linke baka iseniz 215 ila 205 arası 11mm küçülme var (yani 1,1 cm)
çıkma mıkma uğraşma vizede lastiğin imal tarihini de bakıyorlar.
Yeni yenidir biraz dikkatli olmak gerklş tabii ama arada gerçekten çok fark var...

bende 4 tanesi 500 tl ye kore malı lastik aldım memnunum ama şansızlık lassada kampanya başlamış 3 alana 1 bedava gayet güzel bir kampanya.Bence ebatı değiştireceğine bu kampanyadan yararlanan veya marka değiştir...

Geri