2004 vectra düşünceleriniz?

Kadahorlu61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar askere gideceğim için arabamı satmıştım. bazı nedelerden dolayı satmış olduğum arabamı geri almayı düşünüyorum. 2004 model vectra comfort. 132000 de satmıştım ve motorun durumu iyi değildi. şimdi km 145000 de fakat sattıktan sonra motoru yapıldı daha yeni. triger falan hepsi değişti. BRC sıralı sistem tüplü. yaklaşık 800 tl lik navigasyon mevcut. alarm ve park sensörü var. yanlarda kompile boya var (serviste biz boyattırdık). ve sağ iki kapıda küçük göçükler var. birde sol ön tampondan hafif vuruk (tamponun sol tarafı düştü). değişeni yok. ne dersiniz 22000 tl ye satmıştım. 20000 tl ye alayımmı bu arabayı tekrar. doyamadım ben bu arabaya. rengi oyster gri. arabayı tanıdığa sattığımız için arabanın bakımlarıyla abim kendisi ilgilendi.

Kilometre ilerlemiş ama alınabilir. Anlattıklarına göre benzini koy devam et bir araç olmuş. Alabilirsin bence :)

eski hali ile biniyormuşsun zaten araca :) bu yeni hali ve 2.000 cebinde kalacak böylede binersin diye düşünüyorum :D

evet motor ömürlük oldu. yakıtıda çok ekonomik. ama problem şu ki aldığım fiyata satabilirmiyim bunu acaba. ben çabuk sıkılan bi insanımda :)

bence alınır....

Ticari düşünmüyorsan bu zamanda aldığım paraya satabilirmiyim diye düşünmeyeceksin. Her halükarda bindiğin yanına kalacak.

Bence değişik bir araç alın. Aynı araca binince daha çabuk sıkılırsınız bence...

Son düzenleme:
merak ettiğim bir nokta var. Motoru bu kadar erken neden bitmişti ?

300 000 km sorunsuz kullanan tanıdıgım vardı, periyodik bakımlara giderdi. 120 000 km de bitmesi icin gercekten bir sey olmus olması lazım

Ecotec motorları çok yüksek devirlerde kullanmamak lazım.Zira motor yapısı gereği buharlaşma oluyor ve pistonlar arasında yağ inceliyor.Uzun süre bu devirlerde kullanılırsa yağlama eksikliğinden dolayı motor çabuk bitebiliyor.Zannedersem bu araç ta uzun süre yüksek devirlerde kullanılmış bir araç.Yoksa o motor 400k gider normal kullanımda.

Ayrıca 20bine araç alınabilir.Sonuçta bildiğiniz araç.

Geri