2004 Vectra C şöfor tarafı yine ıslandı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cberi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence o eksik çok fazl bi eksik değil, normal gibi geldi bana,

kalorifer ısı ayar düğmesi benimkide tam tur çevcirdikten sonra aynı yönde tekrar çevirebiliyorum... normal galiba

araça hariçten hiçbir şey taktırmadım.(LPG hariç oda mayıs 2007 dede)
İlk olay temmuzda olmuştu bu aralıkta yani sürekli de olmuyor.Neyse.:sorry:
Kalorifer peteğini ve tesisetı görmek için nereleri sökmem lazım.Sökebilir miyim ????:o
Aynı şey benim başıma gelmişti.Lpg kablosunun izolasyonu kendini bırakmış meğer(silikon).Kontrol ettir derim.

sen araci karacbeyden mi aldin...

ilginç bir durum umarım en kısa zamanda sorununuza çözüm bulursunuz

bende de buna benzer bir sorun vardı aracı her yıkattığımda paspasın altındaki halı ıslanıyordu kaputun altındaki ızgarada tesisatların geçmesi için konulmuş bir delik var orayı silikonla usta kapattı şuan böyle bir sorunum kalmadı sende istersen orayı bir kontrol et

lpg nin tesisatını baktır ordan içeri su girer ve lpg nin kaloriferden aldığı su hortumu var araya t takılıyo ordan da su kaçırıyo buharlaşma şeklinde soyuda ordan kaçırıyo olabilir bence sen daha fazla bekleme ve bi servise git

Son düzenleme:
petegı sız sokemezsınz ancak ondan once tesısata baktırın

kaloriferde ısı ayarı yapan düğme vectra c1 de başı sonu olmayan sonsuz bir düğmedir.yani sonu geldikten sonra tekrar başa dönmesi normal.onu kafana takmana gerek yok.ama diğer sorun ilginç.umarım en kısa zamanda çözüm bulursun

Fellatore
Bursadan aldım dostum.Karacabey ne alaka..
selam

Geri